Nyheder3. maj 2011

Amalie: Susan K kan bare komme an!

Mudderkastningen på Facebook når nye højder - Szigethy er ikke bange, hvis det skulle udvikle sig til vold
Det er gået helt over gevind for de 2 realitypiger, der åbenbart hader hinanden
Det er gået helt over gevind for de 2 realitypiger, der åbenbart hader hinanden
 Foto: All Over

Efter SE og HØR i går afslørede, at Susan K er blevet forladt af sin kæreste, er en lavine af tilsvininger udbrudt fra både Susan K og Amalie Szigethys side på Facebook.

Læs også: Amalie: Fryder sig over Susan K's ulykke

Det begyndte, da Amalie på sin profil blandt andet skrev: "Forstår fandme godt hendes kæreste gik fra hende!!! MAN KAN IKKE HOLDE HENDE UD...".

Efter længere tids tavshed fra Susan K kvitterede blondinen i går aftes med denne smøre på sin profil:

"Går ikke op i hvad den løgnagtige underuddannet uinteligente snotunge skriver om mig .... Godt nok har min kæreste forladt mig men jeg kunne i det mindste aldrig finde på at sige han har tæsket mig når han ikke har ... Der er forskellen ... Hun skal tænke før hun taler .. Nåh nej det har hun jo ikke lært nogen steder så andre må hjælpe hende på vej".

Læs også: Susan K: Forladt af kæresten

Imens deltog Amalie Szigethy flittigt i en diskussion på sin væg om Susan K.

"Der er ikke nogen som tør svine offiecielt Susan K til, fordi hun er ''kendt'' og tænk nu ''hvis man får et glas i hovede hvis man ser hende i byen hvis hun er fuld'' MEN hun kan da bare komme an, det ville se super godt ud for hende, så kan hun og Peter sidde sammen og ærgre sig. Voldsmænd holder jo sammen", lyder det fra Amalie, som i øvrigt også skriver, at Susan K er udbrændt og kun "får presse", som hun kalder det, takket være Amalie selv.

Det morsomste ved hele denne krig er, at de 2 piger må famle lidt i blinde i deres forsøg på at få skovlen under den anden. De er nemlig ikke venner på Facebook, og derfor kan den ene ikke se, hvad den anden skriver om hende.


Sponsoreret indhold