Nyheder28. april 2011

Susan K sviner Amalie til

Den slagfærdige realityblondine beskylder blandt andet frk. Szigethy for at have fået en abort
Af af
Amalie og Susan K er ikke længere veninder
Amalie og Susan K er ikke længere veninder
 Foto: All Over

Susan K og Amalie Szigethy var engang veninder, men det er et overstået kapitel nu.

Efter Amalie i går havde optrådt i Paradise After Dark og beskyldt Peter for at være voldelig, skrev Susan K følgende på sin Facebook-profil:

"Godt interview Amalie ...Hold nu kæft, hold nu kæft, hold nu kæft.. Altid godt at få et stykke med Daghan i lørdags på Rømø, når man fik en abort i det nye år med Peter... Fy for satan, en falsk klamydialuder!!"

- Det skete omkring nytårsaften. Vi var nemlig i sommerhus, hvor Amalie fortalte, at hun havde fået en abort et par dage forinden. Hun havde ondt og sagde, at hun ikke kunne forstå, at hun kunne blive gravid, når hun havde haft klamydia 9 gange, uddyber Susan K.Amalie har kun hovedrysten tilovers for Susan K.- Hun er en løgnagtig so. Jeg har aldrig fået en abort, men hun sætter det i gang for at få mig ned med nakken. Susan er jo 38 år eller sådan noget, så hun burde selv få nogle børn, siger Amalie, og afviser desuden flirten med Daghan.- Hvis jeg skulle være sammen med en, ville jeg nok ikke lige vælge ham.Læs også: Amalie er mandsopdækketLæs også: Alt om voldssagen

Sponsoreret indhold