Pelle Hvenegaard: Vi overvejer nr. 2

Foto: Dan Mariegaard

Det er en ovenud lykkelig Pelle Hvenegaard, var troppet op til "TV-prisen" i Tivoli Hotel & Congress Center, der dog afslørede, at han overvejede at smutte tidligt hjem og putte med konen og datteren Zoe i deres nye, kæmpe dobbeltseng.

- Nu er der rigeligt med plads - til os alle tre, grinede Pelle Hvenegaard, der stolt fortalte at datteren gør store fremskridt og allerede har taget sit første skridt og kan spise selv.

- Hver tredje ske komme ind i munden, fortalte den stolte far.

Om lille Zoe kan forvente en lillebror eller lillesøster i den nærmeste fremtid er ikke udelukket.

- Nu kender vi jo proceduren, og vi vil da gerne. Men nu må vi se. Det kunne være dejligt, men det er også dejligt, som det er nu, fortalte Pelle Hvenegaard.

Datteren Zoe Uhkona er adopteret fra Sydafrika, og der er ingen tvivl om, at Pelle Hvenegaard har tabt sit hjerte til den storsmilende guldklump. Og det er faktisk i mere end en forstand.

- Jeg er nået der til, hvor jeg tror, alle forældre havner, at hvis hun eksempelvis skulle have en hjertefejl, og jeg var et match, så ville jeg give hende mit, sagde Pelle Hvenegaard. 

På skuespilleren og TV-værtens Instagram-profil, er det tydeligt at se, at far og datter har et særligt forhold - selvom lille Zoe endnu mangler at lære at sige "far".

Pelle Hvenegaard var langt fra den eneste til TV-Prisen 2017.

Se hvem der ellers var med i galleriet her under:

TV-Prisen 2017

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close