Lykkelige Pelle Hvenegaard: Jeg elsker mit nye liv

Pelle Hvenegaard og konen Caroline Gullacksen samt deres lille pige til Cecilie Hothers datters barnedåb den 5. november 2016.

Pelle Hvenegaard og konen Caroline Gullacksen samt deres lille pige til Cecilie Hothers datters barnedåb den 5. november 2016.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det kan være en stor omvæltning at blive forældre for første gang.

Tv-værten Pelle Hvenegaard lader sig dog ikke skræmme af hverken bleskift eller afbrudt søvn. Den 41-årige kendis elsker nemlig sit nye liv som far.

Det skriver Pelle Hvenegaard til en video, som han har lagt op på sin Instagram-profil. Her ser man, hvordan den tidligere vært på datingprogrammet "Dagens mand" kysser sin datter Zoe, som er adopteret fra Sydafrika.

- Undskyld for baby-spam, men kan ikke lade være, skriver Pelle Hvenegaard til videoen og tilknytter et hashtag, hvor der står, at han elsker sit nye liv.

Vejen til at blive forældre var dog ikke let for Pelle Hvenegaard og hustruen Caroline Gullacksen.

Efter at parret tilbage i 2013 blev godkendt til at kunne adoptere, måtte de væbne sig med tålmodighed. For det var først i september 2016, at de fik beskeden om, at deres datter ventede på dem i Sydafrika.

Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen har valgt at give datteren navnet Zoe Ukhona Gullacksen Hvenegaard.

Tv-profilen bruger dog også hashtagget "den afrikanske diamant", hver gang han lægger billeder op af sin datter på de sociale medier.

Se Pelle Hvenegaards Instagram-video herunder

Dagens video! SORRY for babyspam - men kan ikke lade være :)#denafrikanskediamant #elskermitnyeliv

En video slået op af Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard) den

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close