Pelle Hvenegaard om struttende Christiane: Gravid og glemsom

Christianes gravide mave

De sidste optagelser til ”Ninja Warriors 2016” er netop blevet skudt, og Christiane Schaumburg- Müller, Pelle Hvenegaard og Kian Fonoudi står igen klar som værter på Kanal 5.

Maven strutter smukt under skjorten på Christiane Schaumburg- Müller, som netop har afsluttet optagelserne til den nye omgang af ”Ninja Warriors”. Og medværten Pelle Hvenegaard har bemærket, at kollegaen har fået nogle små sjove graviditetsskavanker.

– Jeg tager helt seriøst hatten af for Christiane. At hun bare arbejder igennem. Hun bliver en lille smule mere træt og faktisk også en lille smule glemsom. Det er nok bare noget præammehjerne, men hun er bare så vildt sej, griner 40-årige Pelle, som i denne sæson selv prøver den verdenskendte actionbane i Kanal 5-showet.

Selv om Christiane ikke lige sprinter igennem den hårdtslående forhindringsbane, er det bestemt ikke et stillesiddende arbejde at være vært på ”Ninja Warriors”.

Kæmpefødder
– Jeg har gået 26 kilometer hver dag på banen, så mine fødder er faktisk hævet en hel størrelse fra den ene dag til den anden. Mit arbejde er min motion, smiler 34-årige Christiane, som nu er seks måneder henne i sin første graviditet.

SE DET STORE GALLERI MED CHRISTIANES MAVE HER:

Christianes gravide mave

 

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close