Nyheder 31. maj 2016

Christiane går efter genbrug til babyen

Når smukke Christiane Schaumburg-Müller nedkommer med sit og L.O.C’s barn senere på sommeren, så vil den lille purk ikke kun blive svøbt i de dyreste designeroutfits. Christiane fortæller nemlig, at lækkert babyudstyr og -tøj sagtens kan overtages fra venner eller købes brugt
(Foto: Mikael Rieck)

Det kan godt være, at hun har et hus til mange millioner i Hellerup. Og det kan også godt være, at hun danner par med en af Danmarks mest succesfulde rappere.

Alligevel har Christiane Schaumburg-Müller stadig benene solidt plantet i jorden, når det kommer til den kommende guldklump.

Og det betyder altså blandt andet, at den lille purk ikke vil blive svøbt i de dyreste designeroutfits. For i Christianes verden kan lækkert babyudstyr og -tøj sagtens overtages fra venner eller købes brugt.

Det fortæller den kommende mor på sin blog chrichri.dk:

Nu er jeg selv gravid, og en helt ny forbrugerverden åbner sig. Her tænker jeg på barnevogn, puslebord etc., men bestemt også tøj. At sådan en lille bebs kun kan passe tøjet i 1 mdr. eller mindre i starten, gør da at jeg tænker, at det er helt fjollet at købe det fra nyt.

- For det er lige gået op for mig, hvor absurd dyrt baby ting og tøj er – og man vil jo have det bedste, så lidt genbrug, når det kommer til baby ting, er bestemt en vej frem. Alt andet er næsten dumt. Mange veninder og familier gemmer også babytøj, og låner det rundt til hinanden. Det er en super ide, synes jeg.

Christiane fortæller også, at hun også regner med at arve lidt børne-godtger fra hendes familie og venner, da de har gemt en masse gode sager.

Se billeder af Christiane og L.O.C. i galleriet herunder:

Så glade var Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold