Nyheder 8. juni 2016

Avs! Gravide Christiane deler billede af sine hævede fusser

De sidste uger har Danmark været indhyllet i høje temperaturer, og det er noget, som gravide Christiane Schaumburg-Müller har kunnet mærke på sin krop
Foto: Dan Mariegaard

De fleste af os har nok nydt, at Danmark de sidste par uger har været indhyllet i høje temperaturer. Men er man gravid som Christiane Schaumburg-Müller er der alligevel et par minusser ved, at termometret lander på den gode side af 25 grader.

Varmen har nemlig sat sit præg på bloggeren og TV-værtens krop. Helt bestemt er Christiane Schaumburg-Müllers fødder ret så hævede.

På et billede, som hun smed på sin Instagram-profil tirsdag, kan man således se et par hævede fødder, der nærmest lider i varmen.

- And so it begins !!!!! -#frodo #feet #preggo #hot #hot #hot - Will it Go away?????-), skriver Christiane Schaumbrug-Müller som kommentar til billedet.

Det er ikke første gang, at den kønne kommende mor har fortalt om generne ved at vente sig. I midten af maj fortalte hun blandt andet, at hun i begyndelsen af sin graviditet kastede op hele syv gange dagligt.

 - De første fire måneder + af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt – konstant. En ”skøn” cocktail af influenza blandet med tømmermænd, skrev Christiane på sin blog chrichri.dk. Hun lagde dog mest vægt på, at hun bare ser frem til at møde det lille vidunder:

- Lykken gennemsyrer min krop på alle tænkelige måder, og jeg er et sted i mit liv, hvor smilet ingen ende vil tage.  Dette er uden tvivl også begyndelsen på en bekymringsrus, der kun vil vokse i takt med, at livet inden i mig vokser. Og det er helt okay, for at blive forældre hører unægteligt sammen med bekymring. Det er hverken en overraskelse eller en nyhed. 

Christiane er nu er over halvvejs i sin graviditet – og hun har allerede afsløret, at hun og L.O.C. skal have en lille søn. Det skete allerede, da hun mandag den 2. maj afslørede den glædelige nyhed på sin Instagram-profil.

Den lille fyr ser dagens lys til september.

 

And so it begins !!!!! - #frodo #feet #preggo #hot #hot #hot - Will it Go away?????-)

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

7. Jun 2016 kl. 3:13 PDT

Se billeder af Christiane og L.O.C. i galleriet herunder:

Så glade var Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold