Nyheder3. juni 2017

Pelle Hvenegaard skriver bog om den hårde adoptionstid

– Det er ærgerligt, at det er så tabubelagt, siger Pelle Hvenegaard, som sammen med Caroline vil skrive en bog om hele adoptionsforløbet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Efter syv års kamp med fertilitetsbehandling og ventelister, kan Pelle Hvenegaard endelig kalde sig far.

Den 41-årige TV-vært og fru Caroline nyder nu tilværelsen som forældre til deres afrikanske diamant Ukhona på 17 måneder.

Parret har dog aldrig lagt skjul på, at de kæmpede for at blive forældre, og Pelle og hustruen Caroline har nu tænkt sig at udgive en bog om den lange proces.

– Det er ærgerligt, at det er så tabubelagt, siger Pelle Hvenegaard til SE og HØR.

For selv om historien er endt lykkeligt, har det været benhårdt at skulle vente på ønskebarnet.

– Folk skriver til mig for at få nogle gode råd, så jeg tror, der er et behov for det. Det er også en måde at få reflekteret over, hvad det er, vi har været igennem. Det er jo en vild rutsjebanetur, og så synes jeg også, det giver mening, at der er nogen i samme situation, der kan læse med, siger Pelle Hvenegaard, der lige er hjemvendt fra en miniferie i Madrid med familien.

Datteren kan sige hash
Selvom datteren Ukhona kun er 17 måneder gammel, så er hun allerede begyndt at drive gæk med sin far.

– Jeg tror, hun allerede har lært at drille, det er ret fedt. Hun kan stadig ikke sige far, siger Pelle Hvenegaard, der bor på Christianshavn sammen med fru Caroline og Ukhona.

"Dagens mand"-værten har delt mange af sine sjove, men forgæves forsøg på at lære datteren at kalde ham far med sine følgere på Instagram.

– Til gengæld kan hun sige hash. Jeg prøvede at lære hende at sige min fars navn, og han hedder Hans. Hash, sagde hun så. Så nu har jeg lært hende, når jeg spørger ”Hvad sælger de på Christiania”, så siger hun ”hash”, griner Pelle Hvenegaard, der lige nu er på barsel og derfor har masser af tid til at nyde den lille guldklump.

Se billeder af Pelles lille øjesten, som han flittigt deler på Instagram herunder:

Se dejlig video med søde Ukhona:

Læs mere meget om Pelle Hvenegaard i denne uges SE og HØR, det er på gaden nu.

Sponsoreret indhold