Nyheder15. marts 2015

Pattestiv ældre kvinde forulempede Jonatan Spang

Komikeren fortæller om sine oplevelser med sexchikane på Instagram
Af af
En pattestiv ældre kvinde kom helt tæt på Jonatan Spang
En pattestiv ældre kvinde kom helt tæt på Jonatan Spang
 Foto: Kaspar WenstrupSom standup-komiker havner man somme tider i nogle specielle situationer. Bare spørg Jonatan Spang, der har haft en uheldig oplevelse med en dame midt i 50’erne, som han beskriver som ”pattestiv”.

LÆS OGSÅ: Jonatan Spang flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: Danske standuppere laver megashow

LÆS OGSÅ: Geo til komikerfest: Ude i kulden

Ja ja HK fint lyder det. Men når en pattestiv dame i midt 50'erne tumler op til scenen og griber fat i den optrædendes bukselinning, i et forsøg på at stoppe en rose ned i buksen på ham. Hvem griber så ind? Hvor er handlingen bag de fine ord? Hvem redder den stakkels gøgler? Ikk nogen til HKs jubilæumsfest i hvert fald:)

Et billede slået op af Jonatan Spang (@jonatanspang) den 15. Mar 2015 kl. 4:11 PDT


- Ja ja HK fint lyder det. Men når en pattestiv dame i midt 50'erne tumler op til scenen og griber fat i den optrædendes bukselinning, i et forsøg på at stoppe en rose ned i buksen på ham. Hvem griber så ind? Hvor er handlingen bag de fine ord? Hvem redder den stakkels gøgler? Ikk nogen til HKs jubilæumsfest i hvert fald:), skriver Jonatan Spang på Instagram.

Komikerkollegaen Geo efterlyser flere detaljer om Spangs ”traumatiske” oplevelse, men det eneste, der er sluppet ud indtil nu er, at der var tale om ”en gråhåret kvinde med helt kort modeklip”

Sponsoreret indhold