Nyheder5. februar 2015

Geo til komikerfest: Ude i kulden

Det var en kold fornøjelse for komikeren Geo, da han måtte vente en halv time i det kolde vintervejr
Geo kom heldigvis ind til fødselsdag til sidst
Geo kom heldigvis ind til fødselsdag til sidst
 Foto: Thomas LaursenDe lever af at joke, og derfor er det ikke til at vide, om misforståelser er en del af løjerne eller ej.

Da Jonatan Spang onsdag aften fejrede sin 37-års fødselsdag, var hans komikerkollega Geo inviteret til fødselsdagsmiddag for at fejre ham.

Men om det var en joke eller en misforståelse, vides ikke, men Geo måtte i hvert fald vente i en halv time på at blive modtaget til middagen.

LÆS OGSÅ: Geo gi'r den som sexet popdiva

Ventetiden brugte han derfor på at opdatere sin Instagram-følgerne om Spangs manglende modtagelse eller respons på sine henvendelser.

LÆS OGSÅ: Geo jubler: Kræften holder sig væk

- Jonathan Spang har fødselsdag og har inviteret på middag ... men nu har jeg ringet på og ringet på og sms'et i 30 minutter, men bliver ikke lukket ind - nogen, der ved, om invitationen var en rigtig sjov (kold) joke, spørger Geo og sætter snemand og snefnugs-smileyer til selfien.

Geos selfie fik en Instagram-følger til at henvende sig til Spang, om hvorfor Geo ikke blev lukket ind. Og noget tyder da også på, at der var tale om en misforståelse, for Spang kommenterede selv Geos billede med følgende besked:

- Kom nu bare ind, drama-Geo.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov og Geo: Konkurrerer om grimmeste tøj

Og så kunne fødselsdagen ellers begynde for Spang, der også fejrede sig selv på sin Instagram med en fødselsdagsselfie med et Dannebrogsflag, hvor hans nøgne krop udgør det hvide kors.

- Ingen grund til at skjule det. Jeg har fødselsdag, lød det smilende fra fødselsdagsbarnet.

Geo har det borgerlige navn Christian Geo Heltboe, mens Jonatan Spang hedder Jannik Kåre Jonatan Spang Olesen.

Jonatan Spang har senere i år premiere på sit nye show "Jonatan Spangs Danmark."

Sponsoreret indhold