Nyheder28. januar 2017

Emil skifter kurs: Flytter sammen med kæresten

Emil Midé Erichsen har i mange år kaldt de syv have sit hjem. Nu er turen dog kommet til Sydhavnen, hvor han fremover kommer til at dele sovekammer med kæresten.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dma2.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det er ikke længere på gyngende grund, at Emil Midé Erichsen skal få sin nattesøvn. Fremover skal han nemlig dele gemakker med kæresten Louise, der også har været med den sejleglade familie ude i verden med "Kurs mod fjerne kyster".

Ved den store filmfest "TV-prisen" afholdt af producentforeningen var det meste af familien Erichsen mødt op for at dyste om de mange filmpriser. Her afslørede den langhårede gavtyv, at hen fremover skal bo sammen med kæresten i Sydhavnen i København.

Rejse bliver det ikke så meget til for globetrotteren, der har masser at se til inden for de danske grænser.

- Lige nu er jeg i gang med at holde en masse foredrag. Min kæreste tager med, når hun har tid, forklarede Emil til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/kurs_mod_fjerne_kyster_tv_prisen.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Mikkel Beha og konen Marian havde sønnerne Emil og Alfred med til TV-prisen. Den tredje søn, Theis, og svigerdøtrene var ikke med. (Foto: Mikael Rieck)

Når han ikke er ude og fortælle om sine mange eventyr, nyder han at se Danmark fra en ny vinkel.

- Det er skønt at få lov til at være turist i Danmark, jeg får lov til at prøve en hel masse nye ting i Danmark, jeg aldrig har prøvet før, fortalte Emil.

Og man skulle tro, at de varmere temperaturer trak i den ivrige verdensmand, men han nyder den danske vinter, der er ved at gå på hæld. Faktisk synes han, at det er et helt perfekt vejr i øjeblikket, og han har slet ikke lyst til at forlade de nordiske kanter.

- Der er ikke nogen grund til at rejse væk, når det er godt vejr i Danmark, sagde Emil, der stadig bærer en utrolig flot kulør.

Se hvem der ellers er med til årets TV-prisuddeling i galleriet herunder:

TV-Prisen 2017

Sponsoreret indhold