Nyheder 10. juli 2016

Overskredet sidste salgsdato: Camilla Plum raser

Hun kan ikke kan komme på Tv og ikke få udgivet bøger - Camilla Plum føler sig udsat for aldersfascisme
Foto:All Over Press)
  Det er ikke mange år siden, at TV-kokken og kogekonen, Camilla Plum, nærmest ugentligt kom ind i vores stuer via TV'et, men det er slut, og på TV-fronten har der været stille omkring den 59-årige madmor, der huserede hos Danmarks Radio (DR).   Og det er ikke med Camilla Plums gode vilje.  
  DR har ikke formelt fyret hende, men det er længe siden, vi har set hende vise rundt på Fuglebjerggaard i Helsinge i Nordsjælland og røre i de store gryder i det hyggelige landkøkken.  
  På sin egen Facebookside skriver hun, at hun 'nok ogsåer mindst 20 år over udløbsdatoen for tv-værter'.  
  Over for BT uddyber hun synspunktet i den ligefremme tone, der altid har kendetegnet hende.   - Det er en aldersfascisme, som er snigende i det her samfund. Og nu oplever jeg den, ligesom tusindevis andre kvinder gør. At vi fra den ene dag til den anden bare ikke er interessante mere, at vi mister vores værdi. Udelukkende på grund af vores alder, siger Camilla Plum til BT.  
  Hun mener, at samfundet mister en vigtig ressource i form af viden og klogskab, når man smider de modne på køkkenmøddingen.   - På det faglige plan skaber det fandme ingen mening. Det er en utrolig trist udvikling. Det er kulturløst, og jeg tror ikke, at samfundet på sigt har råd til det, siger Camilla Plum til BT.   I 1990'erne og i 00'erne udgav hun en stribe kogebøger, men også på den front sporer hun en manglende interesse fra forlagene.   - Det er selvfølgelig dejligt at lave en smuk og frodig have for ens egen fornøjelses skyld , og lave dejlig mad til familie og venner, men det kan man ikke leve af, skriver Camilla Plum lettere resignerende på Facebook.  
  Hendes mange følgere forsøger at bakke hende op og opmuntre hende, og det har givet pote.   I et nyt opslag på Facebook skriver hun, at hun nu tager sagen i egen hånd og etablerer en YouTube-kanal, hvor hun kan udkomme døgnet rundt.   Se Camilla Plums opslag på Facebook her:  
   
 

Sponsoreret indhold