Nyheder27. juni 2013

De kendte raser: Carl Plum er iskold

Pony-mordet har fået samtlige kendisser til at lange ud efter tv-kokken Camilla Plums søn
Tv-kokken Camilla Plum benægtede fra start, at det var hendes søn, som stod bag pony-drabet. Men nu har han tilstået.
Tv-kokken Camilla Plum benægtede fra start, at det var hendes søn, som stod bag pony-drabet. Men nu har han tilstået.
 Foto: All Over

- Håber der er nogen, der ved, hvor Plums lorteunge bor og tager ud og giver ham en røvfuld, så han fandme kan forstå det!!, skrev Mascha Vang i går på Facebook, efter tv-kokken Camilla Plums søn Carl tilstod drabet på familiens pony Tarzan i et åbent brev til sin mor på Modkraft.dk.

Men Mascha er langt fra den eneste kendis, der raser over Carls blodige slagtning på stranden i Tisvildeleje lørdag aften.

Også Kira Eggers, Lisa Lents, Lasse Rimmer, Uffe Holm og Kidd forholder sig uforstående over for Plums 23-årige søn.

- Han lyder i hvert fald ikke helt rask.Det var da "ærgerligt" han gik glip af sit Skt. Hans-måltid, skriver Lisa Lents på sin Facebookprofil, mens Kira kalder Carl for en "kold skid".

Camilla Plum: Nyforelsket

- Der begynder at tegne sig et billede af en kold skid. Carl Plum efterlader ikke et indtryk, der giver et billede af et empatisk menneske. Hvor er det synd for de piger, der elskede Tarzan. Og hvorfor rydder Gribskov Kommune ikke op på stranden? Den flyder med blod og triste minder, skriver Kira i dag på Facebook.

Uffe Holm ser ud til at dele samme holdning som de øvrige kendisser og kalder Carl Plum for en "kæmpe nar" og påpeger samtidig, hvor mange små piger, der ville ønske, de havde en pony.

- Har du hørt om at forære ting væk i stedet for at rende rundt og lege halal slagter? Fjols!, afslutter Uffe sin sviner på Facebook.

Lasse Rimmer og Kidd har derimod en mere humoristisk tilgang til pony-mordet, der siden mandag har været ivrigt dækket af medierne.

- Bare vent til medierne opdager, at den der pony, som Camilla Plums søn slagtede, indeholdt tæt på 100 procent hestekød, så kører skandalen igen!, skriver Lasse på sin væg.

Camilla Plum skilt

Carl selv forklarer drabet med, at han ikke kunne tage sig af ponyen mere. Da det ikke var lykkedes ham at finde et nyt hjem til den, besluttede han sig derfor for at slagte den, så ham og hans venner kunne få hestekød til Skt. Hans Aften. 

Sponsoreret indhold