Nyheder1. februar 2012

Camilla Plum skilt

Kogekonens ægteskab er gået i vasken
Den 55-årige TV-kok er nu blevet single
Den 55-årige TV-kok er nu blevet single
 Foto: Claus Poulsen

TV-kogekonen og hendes mand, Per Kølster, er gået hver til sit efter et årelangt ægteskab. Det bekræfter Per Kølster overfor Ekstra Bladet.

- Det er korrekt, at vi nu er skilt, siger han, men ønsker ikke at komme ind på de nærmere omstændigheder omkring bruddet.

- Det er vel ikke så meget anderledes, end hvad der sker for andre ægteskaber, lyder det til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/510de0fa225b498ea503077bef04e8ea.jpg


Så lykkelige var de i 2007, da SE og HØR besøgte parret (Foto: Claus Poulsen)

Læs også: James Price - sådan har du aldrig set ham før Parret boede indtil for nylig sammen på Fuglebjerggård i Nordsjælland, hvor de populære Camilla Plum-programmer er optaget. De har to fælles børn.

Efter skilsmissen bliver kogekonen boende på gården, mens hendes eksmand, der er ølbrygger, har fundet en anden gård at flytte ind på.

Læs også: Brødren Price: Anmelderne kan bare komme an Parret har boet sammen på Fuglebjerggård i 14 år. Da de købte stedet, var der hverken rindende vand eller toiletter. Sammen fik de sat hjemmet i stand og levede, hvad der - i hvert fald udadtil - forekom som harmonisk og idyllisk liv.

Skilsmissen ændrer ikke på Camilla Plums populære programmer. Til foråret kommer der endnu en omgang udsendelser om hendes velassorterede køkkenhave.

Sponsoreret indhold