Ole Henriksen: Her holder vi sommerferie

Ole Henriksen med sin Laurence på terrassen i Hollywood. Til august tager de til Capri, Italien.

Ole Henriksen med sin Laurence på terrassen i Hollywood. Til august tager de til Capri, Italien.

Foto: Uffe Kongsted

LOS ANGELES/SE&HØR: Ole Henriksen har lagt planer for sin sommer, og når han holder ferie, så skal det gøres ordentligt. Han fortæller i et interview med SE og HØR, at dette års afslapning skal foregå i Sydeuropa.

- Min mand og jeg elsker Capri i Italien. Det er så skønt, siger den altid positive creme-konge til SE og HØR.

Ole og hans mand, Laurence holder først ferie sidst i august. Og det er der en grund til. Sommeren i Los Angeles er nemlig allervarmest, når sommeren går på hæld de fleste andre steder på den nordlige halvkugle. Både august, september og oktober kan byde på temperaturer omkring 40 grader - og så er det altså ikke fedt at opholde sig i West Hollywoods bjerge.

- Vi tager til Italien og tilbringer nogle dage i Milano. Og så ud på Capri, hvor vi bare slappe helt af, siger Ole.

Og det tiltrængt. Ole, 63, har haft et travlt forår. Både ture til Danmark, Canada og den amerikanske østkyst har taget hans kostbare tid, så nu skal der slappes af.

- Jeg er lige kommet hjem fra New York City, hvor vi havde en stor lancering. Og så skal jeg til Pennsylvania i næste uge, hvor jeg laver home-shopping network for den landsdækkende kanal, QVC. Så jeg glæder mig meget til at slappe af med min mand i august, kvidrer den travle hudekspert.

Capri er et af Europas mest feterede feriemål blandt velhavende og kendte - sådan har det faktisk været siden slutningen af 1800-tallet, hvor kunstnere begyndte at besøge den smukke ø. I dag er der masser af luksuriøse restauranter og hoteller - så man også kan stillet det behov.

Sidste sommer var Ole og Laurence i Skagen, men det bliver det altså ikke til i år.

- I stedet for holder vi jul i Danmark - og det glæder vi også meget til, siger Ole Henriksen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close