Fint besøg hos Ole Henriksen

Der er masser af stjernestøv på cremekongens klinik

Der er masser af stjernestøv på cremekongens klinik

Foto: Tom McKenzieSelv om Ole Henriksen flyver verden rundt, så er der stadig masser af stjernestøv på hans klinik i Los Angeles.

Forleden fik Ole fik besøg af Hollywood-stjernen Rosamund Pike, der for tiden er et kæmpestort navn i Hollywood.

Pike, 36, var nemlig nomineret for sin rolle som den vanvittige Amy i filmen "Gone Girl", hvor hun spillede Ben Afflecks kone. Den vilde thriller var et biografhit i hele verden i efteråret og vinteren.

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen i dramatisk ulykke

Rosamund besøgte Oles spa på Sunset Boulevard i West Hollywood for at få den mest eksklusive manicure, man kan opdrive i Los Angeles. Den koster også godt 400 kr. for den billigste, og så skal man tilføje drikkepenge.

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen vinder fornem pris

Rosamund er ikke den eneste Hollywood-stjerne, der er vild med Oles klinik. I årenes løb har både Madonna, Ellen DeGeneres, Shakira og Chalize Theron været stamkunder. Og op til Oscar-prisuddelingen er det nærmest umuligt at opdrive en tid.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Ole: Nu er jeg amerikaner

Ole Henriksen har lige nu travlt, og han rejser stadig verden rundt for at fortælle om sine succesfulde produkter. Cremekongen er efterhånden 63 år, men har gang på gang sagt til SE og HØR, at han ikke har planer om at gå på pension.

Han bor i Beverly Hills' bakker med sin mand, Laurence.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close