Ole Henriksen vinder fornem pris

Det var en glad Ole Henriksen, der modtog prisen

Det var en glad Ole Henriksen, der modtog prisen

Foto: Tom McKenzieVilde klapsalver og masser af "Oh my gods". Ole Henriksen vandt mandag aften en fin pris hos det danske handelskammer i Los Angeles og brød straks ud i lykkedans på scenen.

Ude fra lignede receptionen med Ole Henriksen i centrum ellers en helt almindelig en af slagsen. Der var rød- og hvidvin. Pindemadder og ostebord samt dessert.

Men hvis man kiggede godt efter, så kunne man godt se, at et mini-Danmark var skabt i Bo Concept-møbelbutikken i Santa Monica, Californien. For vinen var Prins Henriks, pindemadderne var med spegepølse og ristede løg. Og desserten var kransekage og "overskåret" wienerbrød.

Og da Ole Henriksen havde talt om sin opskrift på lykke, og hvordan har har skabt sit imponerende creme-imperium, blev det afsløret, at han havde vundet Danish American Chamber of Commerces innovationspris.Der var selvfølgelig smil at spore hos Cremekongen (Foto: Tom McKenzie)

LÆS OGSÅ: Shakira er vild med Ole Henriksen

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen i dramatisk ulykke

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen scorer kassen

- Jeg er så dybt beæret, overrasket. Prisen er jo smuk, og den skal stå på hylden derhjemme på kontoret. Men Jacob, hvad den betyder så meget, det er, at den kommer fra det danske handelskammer, at den kommer fra Danmark. Danmark betyder så meget for mig, sagde den altid lykkelige cremekonge til SE og HØRs udsendte reporter.

For selvom Ole Henriksen elsker Amerika, så vil hans hjerte altid være i Danmark.

- Det er professionelle inden for handelsverdenen, der har givet mig den her pris, og det er mennesker, jeg også beundrer med den succes, de har opnået i USA, forklarede han.

Ole Henriksens cremer bliver efterhånden solgt over hele verden, men han er ikke kommet let til sin succes. Professionalisme og hårdt arbejde har skabt hans brand. Og så er han kompromisløs, når det kommer til sit syn på livet:

- Jeg har aldrig fortrudt noget som helst i min karriere. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget, jeg har fortrudt. Heller ikke de svære perioder i mit liv, for jeg har lært af det, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil aldrig være gal, jeg vil aldrig være negativ. Det sidder bare fast i en, det æder dig op, sagde Ole Henriksen og lagde tryk på netop den sidste sætning ved at slå over i engelsk.

- It eats you up alive, understregede Ole Henriksen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close