Ole Henriksen åbner butik: Fejret i 90210

Ole til åbningen af Sephoras glamourøse nye 90210-butik. Foto: SE og HØR

Ole til åbningen af Sephoras glamourøse nye 90210-butik. Foto: SE og HØR

Foto: SE og HØR

LOS ANGELES/SE & HØR: Danske Ole Henriksen er ingen vårhare på den internationale skønhedsscene, men han tager sig stadig tid til at være ansigtet udadtil for sit verdenskendte brand.

Således åbnede den kosmetiske konglomerat, Sephora, på Beverly Boulevard i det berømte postnummer 90210, og creme-kongen var i sit es.

- Jeg er glad for at kunne være med. Mine produkter har været en kæmpestor succes i Sephoras forretninger, og derfor er det en fornøjelse af kunne være med til at åbne en butik her i min egen by, siger Ole, 63, og griner.

Og dagen bød på mange fremmødte fine fruer, der ville have alle Oles hudplejetips. Oles del af Sephora var nærmest den mest besøgte i butikken, og kvinderne ville bare tale med den kendte skønhedsekspert. Naturligvis er han heller ikke ukendt i byen, da hans spa ligger lige om hjørnet i det fashionable Sunset Plaza i West Hollywood. Men da Ole er en travl og meget berejst herre, er der altid stor efterspørgsel på ham.

- Jeg kunne lige nå at presse det ind i kalenderen. Allerede i morgen flyver jeg London, og så videre til den amerikanske østkyst, siger Ole.

Det er ikke så mange danskere, der ved det, men Ole opholder sig faktisk rigtig meget i den amerikanske stat Pennsylvania, da den er hjemsted for homeshopping-kanalen QVC. Her er Ole på skærmen for at vise sine produkter flere gange om måneden.

- Jeg elsker at være på QVC, men det er hårdt arbejde, fordi det ofte er midt om natten. Omvendt så er det rigtig godt for min forretning, forklarer Ole.

Først når sommeren går på hæld, har Ole tid til ferie. I midten af august tager han til Capri med sin mand, Laurence.

- Og nej, så skal jeg ikke arbejde. Så skal jeg bare nyde tilværelsen og slappe af, siger den travle creme-konge til SE og HØR i Los Angeles.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close