Ole Henriksen: Spinder guld

Ole Henriksen tjener styrtende på Oscar-festen

Ole Henriksen tjener styrtende på Oscar-festen

Foto: All Over

Pengene strømmer ind i Ole Henriksens kasseapparat i en lind strøm - i takt med, at de rige og berømte kunder valfarter til hans salon på Sunset Bouleard i Hollywood. Og det er der en ganske særlig grund til.

Stjernerne skal nemlig i topform til årets højdepunkt - Oscar-uddelingen - som løber af stablen i nat dansk tid.Renée Zelleweger, Jessica Alba og Charlize Theron er bare nogle af de stjerner, som Ole Henriksen har forkælet inden for det sidste par dage for at forskønne dem, så de er klar til at blive badet i blitzlysene på den røde løber.

- Vi har rygende travlt. I øjeblikket har vi op mod 60 klienter om dagen, og folk som Charlize Theron har booket fire behandlinger op til showet for at se så godt ud som muligt, siger Ole Henriksen til Ritzau.

Her på seoghoer.dk kan du følge med i uddelingen hele natten mellem søndag og mandag. Vi går i luften klokken 23.00 med live-reportagen, så du kan følge med lige fra den første stjerne betræder den røde løber til den sidste statuette er uddelt.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close