Nyheder18. december 2017

Oh Lands separation: Manden overtager huset

Kærligheden mellem Nanna Øland Fabricisus og Eske Kath holdt ikke - nu er hun blevet købt ud af huset.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oh-kand.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

For mindre end to år siden forlod sangerinden Nanna Øland og kunstneren Eske Kath New York for at slå sig ned i Danmark. I februar 2016 kunne parret glæde sig over at blive forældre til sønnen Svend.

Men kærligheden holdt ikke.

Separationsbevillingen fra den 23. oktober fastslår, at hverken 32-årige Nanna Øland eller den ti år ældre Eske Kath skal betale underhold til den anden.

Eske Kath har overtaget det 199 kvadratmeter store hus i Søborg, og Oh Land er blevet købt ud af villaen, som hun og Eske betalte 4.850.000 kr.

Nanna Øland Fabricius havde gang i en lovende karriere som balletdanser, da hun blev ramt af en rygskade og måtte opgive danseriet. Som Oh Land lykkedes det hende at stable en karriere som popsangerinde på benene, og især amerikanerne var vilde med den smukke danske kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/oh-land-hus.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Oh Lands hus (Foto: Kaspar Wenstrup)

Farveglade Nannas popularitet nåede ud i alle hjørner af Danmarks dagligstuer, da hun i 2015 deltog i ”Toppen af poppen”, og da hun siden var dommer i ”Voice Junior”.

Nannas erfaring fra ballettens verden gav hende desuden sidste år mulighed for et samarbejde med selveste dronning Margrethe, da en balletversion af ”Askepot” skulle opføres i Tivoli.

Så sent som i maj måned forsikrede Nanna Øland og Eske Kath i et interview med modemagasinet Costume, at de skulle have flere børn.

– Set udefra er vi ret ens, men vores sind er meget forskellige. Jeg er sådan en type, der godt kan lide at gå rundt om den varme grød, mens Nanna går lige til stålet. Det kan godt skabe konflikter, sagde Eske Kath i interviewet.

Læs hele historien om Oh Land og Eske Kaths separation i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold