Oh Land: Jeg elsker at drille Joey Moe

Foto: Mikael Rieck

Når man ser de tre coaches i Voice Junior, Oh Land, Joey Moe og Wafande, så lader det til, at de har en fest både foran og bag kameraet.

Og sådan er det også, når de ikke laver programmet. Det fortæller Oh Land, da SE og HØR møder hende på den røde løber til Danish Music Awards.

- Det bliver mere og mere for hver sæson. Nu har vi det sindssygt sjovt sammen. I starten skulle vi lige lære hinanden at kende, fortæller Oh Land, der har det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius.

Især Oh Land og Joey Moe har fået et særligt bånd til hinanden, efter de har lavet Voice Junior sammen.

- Jeg elsker at drille Joey Moe. Nogle gange ringer jeg til Joey Moe bare for at sige "Hej Joey Moe", og så snakker vi om alt muligt ligegyldig, fortæller den 32-årige sangerinde.

Hun vandt dette års Voice Junior med den unge Dafne, som slog benene væk under dem alle sammen. Faktisk sagde Oh Land allerede til Dafnes første audition, at hun havde ventet fem sæsoner på en som hene.

Oh Land havde oprindeligt en karriere som balletdanser foran sig, men måtte opgive det på grund af en rygskade. Derefter slog hun igennem som musiker. 

Se videoen med Oh Land her:

 

Se billeder fra den røde løber til Danish Music Awards her:

Rød løber til DMA 2017

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close