Nyheder5. november 2017

Oh Land: Jeg er ret sikker på at Dafne bliver noget ved musikken

13-årige Dafne Nielsen løb i går med sejren i "Voice Junior", og hendes mentor, Oh Land, er sikker på, at hun bliver noget ved musikken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171104_mr_voicejunior_015.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Finalen af "Voice Junior" løb af stablen i går aftes, og det blev 13-årige Dafne Nielsen fra Dragør, der kunne løbe afsted med sejren.

- Jeg er sindssyg glad, og det var bare sådan, hvad sker der!?, fortalte den glade vinder lige efter showet til SE og HØR.

Dafnes mentor, Oh Land, er sikker på, at den unge sangerinde kan blive noget ved musikken, hvis det er det, hun har lyst til.

- Jeg er ret sikker på, at Dafne hun bliver til noget med musik. Altså hun er jo sådan flydende i musik. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad hun spiller eller synger, så er det bare det mest naturlige for hende, fortalte Oh Land til SE og HØR efter finalen.

Hvad præcis Dafne kommer til at lave med musik, det er Oh Land dog ikke helt sikker på.

- Om hun bliver operasanger eller musicalstjerne eller rocktrommeslager, det må kun tiden vise, siger Oh Land.

Selvom det var Oh Lands finalist, der kunne tage sejren med hjem, så var hun ikke altid sikker på, at det var tilfældet.

Oh Land syntes nemlig, at feltet var ekstremt godt.

- Da vi stod heroppe, der havde jeg det sådan: Jeg måtte hellere forberede mig på, at det ikke blev hende, fordi det var så bredt feltet. Men jeg blev selvfølgelig super glad og lettet, da jeg hørte, at det var hendes navn, fortæller Oh Land.

Se interview med Oh Land om "Voice Junior"-vinderen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se også SE og HØRs vinderinterview med Dafne Nielsen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold