Nyheder25. august 2016

Oh Land er veninde med Sia

- Hun er en af mine gode venner, fortæller den danske superstjerne Nanna Øland Fabricius om den australske verdensstjerne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oh-land-og-sia.jpg
To gode venner – den ene en dansk superstjerne, og den anden et verdenskendt musikikon. Danske Oh Land har taget verden med storm med store hits som ”White Nights”. Men ikke nok med det, sanger-inden med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius er også tæt på verdensstjernen Sia, som hun for nylig har optrådt med i den rumænske hovedstad Bukarest. Og den danske popstjerne kender Sia rigtig godt.
https://imgix.seoghoer.dk/14.02007373.jpg
40-årige Sia Kate Isobelle Furler er fra Australien og er bedst kendt under kunstner­navnet Sia. (foto: All Over) I 2012, før Sia fik sit store gennembrud, turnerede de to sangerinder sammen i en måned. – Vi boede på en bus og lejede et hus sammen i Seattle. Hun har lavet pandekager til mig. Hun er en af mine gode venner, fortæller Oh Land med et smil til SE og HØR. 40-årige Sia kom på fornavn med hele kloden, da hun hittede med ”Chandelier” i 2014. Siden har hun haft succes med bl.a. ”Elastic Heart” og ”Cheap Thrills”, og hun spillede på Smukfest i Skanderborg i år.
https://imgix.seoghoer.dk/malene_birger-pg-452.jpg
Hitmageren Oh Land, 31, har boet sammen i Seattle med verdensstjernen Sia. I øjeblikket er Oh Land i fuld gang med optagelser til den nye sæson af ”Voice Junior” på TV2. (foto: Peter Grosen) Ingen dansk gemmeleg Sia er også kendt for at dække sine øjne med en stor page-paryk, når hun optræder i offentligheden. Sådan får vi dog ikke den danske stjerne at se. – Jeg er slet ikke så sky, så det ville være prætentiøst, hvis jeg gjorde det. Men det er sådan, hun er, siger Oh Land, der også har arbejdet sammen med Sia. – Vi har skrevet alle mulige fjollesange sammen, men min sang ”Green Card” har vi skrevet sammen. Jeg kunne sagtens se mig selv lave noget med hende igen. Hun er mit nulevende forbillede inden for musik. Hun er den vildeste, smiler den danske sangerinde.
https://imgix.seoghoer.dk/8.19706486.jpg
Den karakteristiske paryk med blond og sort hår, der dækker øjnene, er blevet et kendetegn for sangerinden Sia. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold