Hollywood17. februar 2016

Se mystiske Sia i sjov bil-karaoke!

Den britiske TV-vært James Corden har haft Justin Bieber og Adele med i sine ’carpool karaoke’-videoer. Nu er det Sias tur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sia.jpg
 Youtube

Parykken, som dækker hele hendes ansigt, er blevet Sias mystiske kendetegn. Den 40-årige sanger fra Australien, der har hittet med "Chandelier" og "Elastic heart", gør en dyd ud af at holde sit privatliv ude af pressens søgelys. Og den mest effektive måde at gøre det på, er at så få som muligt aner, hvordan Sia egentlig ser ud.

Da talkshow-værten James Corden forleden havde inviteret Sia med i sit populære karaoke-stunt, hvor han og gæsten skråler med på hits, beholdte hun selvfølgelig parykken på. Og det kom der flere sjove scener ud af. På et tidspunkt blev James nødt til at stige ud af fartøjet for at hjælpe Sia med finde hen til bildøren.

Sia går med sin deltagelse i "Carpool-karaoke" i blandt andre Justin Bieber, Adele og Chris Martins fodspor. De har alle haft æren af at synge duet med James Corden, der er blevet lidt af et Youtube-fænomen med sin sjove bil-videoer.

Se flere fotos af Sia herunder:

Sia

Sponsoreret indhold