Nyheder11. marts 2014

Nyt Big Brother-chok: Nicki tilbage efter abort

Hun har lige været gravid - nu hygger hun igen med Mark i huset
"Big Brother"-baben Nicki er igen sammen med sin Mark inde i huset
"Big Brother"-baben Nicki er igen sammen med sin Mark inde i huset
 Foto: covermodel.dk



"Big Brother"-baben Nicki har fået mere ud af sit ophold i det overvågede hus end de fleste. Bl.a. en graviditet og efterfølgende abort.

Og nu står den på flere eventyr for den knalde-lystne pige. For selv om hun blev stemt hjem tilbage i februar, er hun nu igen beboer i storebrors hus.

LÆS OGSÅ: Chok i "Big Brother": Nicki er gravid

Det er under en uge siden, at hun trådte ind i opgavegården for at give Mark nyheden om den voksende mavse, og dermed også kun få dage siden, hun fik fosteret fjernet.

Men selvom sådan en omgang kan være hård for de fleste, forhindrer det ikke Nicki i at være fit-for-fight, og mandag trådte hun ind ad døren til huset.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3fa2aa70f25a4da88c7d3c2d79268119.jpg


Nicki og Mark forstår i den grad at få noget ud af opholdet i huset (Foto: SBS)

LÆS OGSÅ: Nicki chokerer igen: Der bliver ingen "Big Brother"-baby

Her tog en ovenud lykkelig Mark imod med kys og kram. Han var faktisk så glad for at se sin "Big Brother"-elskerinde igen, at de to blev enige om at være kærester.

Og mens man før har kunne se de to turtelduer give den gas på lagnerne, lagde Mark denne gang følelserne på bordet og sagde de tre magiske ord: "Jeg elsker dig".

LÆS OGSÅ: "Big Brother"-Nicki: Jeg har været gravid før

Men mod forventlig blev kærlighedserklæringen mødt med larmende stilhed fra Nicki, der først sagde "det må du ikke sige", hvorefter han insisterede. Men der kom kun små kys og ikke "love" ud af Nickis mund.

Og "Big Brother"-babens følelser taget i betragtning er det måske meget smart, at parret ikke skal lege far, mor og børn alligevel.

LÆS OGSÅ: Se NIcki ride Mark

.

Sponsoreret indhold