Nicki chokerer igen: Der bliver ingen "Big Brother"-baby

\

"Big Brother"-Nicki er ikke længere gravid

Foto: Claus PoulsenNicki chokerede alle, da hun for få dage siden fortalte, at turene med Mark i elskovshulen havde båret frugt og resulteret i en vaskeægte "Big Brother"-baby i hendes mave.

Men det bliver der ikke noget af, for den labre pige har allerede fået en medicinsk abort. Det skriver Ekstra Bladet.

- Det er hårdt at skulle igennem, men samtidig er det den bedste løsning for os begge to, siger den tidligere "Big Brother"-deltager til formiddagsavisen.

Nicki fik mod reglerne lov til at komme tilbage i huset for at give Mark den besked, alle sexdyrkende, unge mænd frygter allermest.

Chok i "Big Brother": Nicki er gravid

Her kunne hele Danmark følge med, da baben viste sin noget overraskede "Big Brother"-fyr de positive graviditetstests i opgavegården.

Men selvom parret stadig virkede særdeles kærlige overfor hinanden, var der for Nicki ingen tvivl om, at deres rideture i knaldhytten ikke skulle resultere i bleskift og sutteflasker om små ni måneder.

- Et barn skal ikke komme til verden på den her måde. Vi kender kun hinanden inde fra huset. Hvis vi skal have et barn sammen, så skal det være under andre forhold og med trygge rammer. Hvis vi havde kendt hinanden længere tid, boede sammen og begge to havde faste job, så havde situationen være en anden, så havde jeg valgt at få barnet, forklarer Nicki til Ekstra Bladet.

Se Nicki ride Mark

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close