Nyheder6. marts 2014

"Big Brother"-Nicki: Jeg har været gravid før

Det er anden gang, at Big Brother-baben får en abort
"Big Brother"-Nicki afslører sin hemmelighed
"Big Brother"-Nicki afslører sin hemmelighed
 Foto: Covermodel.dk"Big Brother"-baben Nicki tog hurtigt en beslutning om at få en abort, efter at hyggeturene i hulen med Mark resulterede i en graviditet. Og det er ikke første gang, hun træffer det valg.

- Jeg har prøvet at være gravid en gang før og dermed også fået en abort før, afslører Nicki til Realityportalen.dk.

Nicki afslørede først for få dage siden, at hun var med rogn, men hun havde allerede bange anelser, før hun blev stemt hjem.

- Den gang fik jeg hurtigt meget ømme og voksende bryster og smerter i maven efter at være blevet gravid. Så da jeg inde i huset får de samme symptomer, er jeg bange for, at jeg er blevet gravid igen, siger hun til nyhedssitet.

Nicki chokerer igen: Der bliver ingen "Big Brother"-baby

Men med intriger, fester, taktisk spil og rullende TV-kameraer hele tiden blev tanken om en mulig graviditet skubbet i baggrunden, og NIcki tog først en test, da hun kom ud af huset.

Da den viste sig at være positiv, fik Nicki fik reglerne lov til at komme tilbage i huset for at give Mark den besked, alle sexdyrkende, unge mænd frygter allermest.

Her kunne hele Danmark følge med, da baben viste sin noget overraskede "Big Brother"-fyr de positive graviditetstests i opgavegården.

Men selvom parret stadig virkede særdeles kærlige overfor hinanden, var der for Nicki ingen tvivl om, at deres rideture i knaldhytten ikke skulle resultere i bleskift og sutteflasker om små ni måneder.

"Big Brother"-baben fik en medicinsk abort, da hun var seks uger og seks dage henne i gravideteten. Det skriver Realityprotalen.dk.

Se Nicki ride Mark. Blev hun mon gravid der?

Sponsoreret indhold