Nyheder3. november 2015

Av, av, av! Ny Zangenberg-serie sables ned

Der er ikke mange pæne ord til "Hedensted High"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-92559.jpg
 Claus Poulsen

Den nye danske TV-serie "Hedensted High", der bl.a. har Julie Zangenberg, Sebastian Jessen og Thomas Ernst på rollelisten, får ikke mange kærlige ord med på vejen fra TV-anmelder Henrik Palle.

- Det kan godt være, at intentionen er at lave noget sødt og skægt om de sidste skoleårs livtag med kærlighed, magtkampe og deraf følgende sejre og nederlag. Men resultatet er tåkrummende ringe og nogenlunde så morsomt som en dumpet køreprøve, skriver Henrik Palle i sin anmeldelse i Politiken.

Kom med til snigpremieren på Zangenbergs anden serie, "Heartless" onsdag kl. 18 i København. Deltag nederst.

TV-serien, der netop har haft premiere på Dplay.dk, bliver da også kun tildelt én sølle stjerne, og Henrik Palle har faktisk slet ikke noget pænt at sige om TV-serien.

"Hedensted High" skal nemlig forestille at være en komedie. Og det slipper den ikke så godt fra, hvis man spørger den erfarne TV-anmelder.

- Humoren er uappetitlig, lav og mislykket. Medmindre man altså hører til den type, der bryder sammen af latter over tis, menstruationsblod, afføring og lemlæstelse i større eller mindre grad, skriver han.

Desuden så skal Julie Zangenberg og skuespillervennerne være glade for, at det ikke er fysisk muligt at kaste ting gennem TV-skærmen.

- Skuespillet er så stiliseret, at man sine steder får lyst til at kaste noget efter sit fjernsyn, skriver han.

Av, av, siger vi bare. Vi må håbe, at Julie Zangenbergs "Heartless"-serie får en bedre modtagelse, når der er premiere på tre nye afsnit senere på måneden.

Sponsoreret indhold