Nyheder12. marts 2015

Zangenberg er Tivolis nye musical-stjerne

Julie Zangenberg skal spille Amber von Tussie
Af af
Julie Zangenberg skal spille Amber von Tussie
Julie Zangenberg skal spille Amber von Tussie
 Foto: Johan IsbrandNår Tivoli blænder op for sin nye musical "Hairspray", bliver det med Julie Zangenberg i rollen som Amber von Tussie.

Julie Zangenberg skal blandt andre spille over for den norsk-danske sangerinde Lene Nystrøm, som også medvirker i "Hairspray"

Det afslørede Tivoli torsdag formiddag på et pressemøde, hvor de formelt løftede sløret for den nye musical, der skal følge op på succeser som "Grease" og "Dirty Dancing".

- "Hairspray" er den sjoveste, mest højenergiske og hjertevarme musical, jeg kender. Vi har landet et "powerhouse cast" med kæmpe stor tyngde og talent, og jeg glæder mig afsindigt meget allerede nu, til vi kommer i gang, siger Nikolaj Koppel, der er underdirektør for kultur i Tivoli.

Musicalen foregår i 1960´ernes USA, i en tid hvor løssluppenhed, frihedstang og mod på at ændre racefordommene har greb i de unge. Tracy Turnblad, en stor teenager med stort hår og et endnu større hjerte, drømmer om at deltage i The Corny Collins Show. Tracy har bestemt ikke en klassisk dansekrop, men det blæser hun på. Der går ikke lang tid før, hendes dansetalent opdages og hun folder sine talenter ud i showet. Midt i det hele danser hun med stor selvfølgelighed ind i sit livs kærlighed, den hotte teenagestjerne Link Larkin.

Med i den danske udgave af musicalen er også Silas Holst, Martin Brygmann, Caroline Henderson, Johannes Nymark og Jesper Lohmann. "Hairspray" får premiere i marts 2016 i Tivolis Koncertsal.

LÆS OGSÅ: Aqua-Lene springer ud som musical-stjerne

Musicalen skal afløse Dirty Dancing, der i øjeblikket spiller for fulde huse i den gamle have - og den over 50 år gamle musical er en værdig afløser, har underdirektør for kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel tidligere udtalt.

- Vi har fundet afløseren til Dirty Dancing, der har solgt 170.000 billetter. Vi har sikret os retten til en Broadway musical, der ud over dans også byder på fed musik og en rørende historie. På torsdag præsenterer vi et sjældent tungt stjernecast, men jeg vil gerne røbe, at vi har overtalt Aqua-stjernen Lene Nystrøm til at prøve kræfter med musicalgenren. Skuespillerne, danserne og sangerne der alle har fået mundkurv på, er lige nu i gang med at øve til pressemødet nu på torsdag, udtalte underdirektør for kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel.

Herunder kan du se, hvordan det ser ud når Zangenberg og alle de andre er på scenen

Sponsoreret indhold