Reality 3. marts 2015

Julie Zangenbergs nøgenflop

Med den 26-årige blondine som blikfang og vært burde seerne strømme til ”Adam og Eva”, men sådan er det ikke gået
Af af
Foto: All OverTV3s dating-program "Adam og Eva" bød på både labre Julie Zangenberg og nøgne mennesker, men den kombination var ikke nok til at fastholde folk til Tv-skærmene i løbet af de fem programmer.

Programmet kom ellers rigtig flot fra start. 290.000 dansker sad klistret foran flimmeren, da Julie Zangenberg debuterede som TV-vært i front for nøgendating programmet "Adam og Eva" i begyndelsen af februar.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Strutter med de nye bryster

Men på trods af sit populære navn, har den velproportionerede skuespiller ikke formået at holde seerne til ilden.

Efter det første program var 80.000 skræmt væk. Siden er der faldet endnu flere fra, så seertallet var nærmest halveret da det sidste program blev sendt mandag aften med bare 155.000 sofatilskuere.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Se mig topløs(Kurve af: Mogens Stilling)


Den nedadgående kurve er dog ikke noget, der sår skår i glæden hos TV3, som kalder det samlede seertal både "ganske fornuftigt" og "tilfredsstillende".

Det er da heller ikke pga. dalende seertal, at "Adam og Eva" har rullet over skærmen for sidste gang.

- Det har været planen fra starten, at vi kun ville lave fem programmer. Det er ud fra en bevidsthed om, at vi godt vidste, at programmerne ville komme til at ligne hinanden lidt i og med, at det er den sammen opskrift i hvert program, fortæller Søren Hedman, der er pressechef på TV3.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Nøgen-fiasko

Der er da heller ikke planlagt en ny omgang af nøgendating-programmet, men pressechefen vil ikke udelukke, at TV3 på et tidspunkt kunne finde på at søsætte endnu en sæson.

- Der er ikke planlagt noget til efteråret, men det kunne godt tænkes, at man kunne finde på at lave en ny "Adam og Eva" til foråret - men det er ikke noget, vi har taget en endelig beslutning om endnu.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Helt nøgen i ny film

Ligesom pressechefen hverken vil love eller afvise, om der kommer mere "Adam eller Eva", kan han heller ikke sige noget om, om Julie Zangenberg kunne få værtstjansen igen.

- Det kommer jo også an på, om hun kan. Hun er jo en travl skuespiller, siger TV3's Søren Hedman.

Og det kan der være noget om. Til Ekstra Bladet har Zangenberg forklaret, at hendes kalender er sprængfuld af opgaver som skuespiller det næste havlandet år.

Sponsoreret indhold