Nyheder 4. oktober 2021

Ny dansk hovedtelefon: Den bedste billige lige nu

SE OG HØR TECH: Jabra Elite 3 koster mindre end 700 kroner, men giver langt mere værdi for pengene, mener vores anmelder
Foto: Jabra

For dyr, for bøvlet eller bare ikke mig.

Argumenterne for at holde fast i den klassiske hovedtelefon med ledning er mange.

Men hvis dyr og bøvlet har holdt dig fra at klippe forbindelsen over og gøre din hovedtelefon trådløs, har danske Jabra netop skudt argumenterne effektivt ned.

Lykkes med alt

SE og HØR har de seneste uger testet den billigste nyhed fra firmaet, der er vokset ud af høreapparat-giganten GN.

Jabra Elite 3 hedder modellen, der for mindre end 700 kroner lykkes med alt det, som den gennemsnitlige brugere kan forlange.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Jabra

Øredutterne er gjort lidt fladere, hvilket hjælper med at begrænse vindstød, når du cykler stærkt. Foto: Jabra

Det trækker op

Således er betjeningen ekstremt nem og foregår med fysiske knapper direkte på ørerne, ligesom den medfølgende app - der virker på både Android og iPhone - er meget logisk at bruge.

At lydkvaliteten under både musikafspilning, podcast lytning og telefonsamtaler leverer langt over prisen trækker naturligvis op.

Jeg har også været imponeret af, hvor stabil den trådløse Bluetooth-forbindelse er. Og ved at designe de enkelte enheder lidt fladere end tidligere, er det lykkedes Jabra at slippe af med den vindstøj, man godt kan opleve med andre modeller, når man cykler stærkt.

Det er valgt fra

Jabra Elite 3 er som billederne afslører en in-ear-model, du kan tilpasse med de medfølgende øredutter i forskellige størrelser.

Jeg kan godt lide Jabras pasform i både denne og tidligere modeller. Men som altid ved denne type af modeller bør du overveje at prøve dem, før du køber.

Du skal også vide, at der til prisen ikke følger avancerede funktioner med, som kendes fra andre af Jabras hovedtelefoner. Der er ingen aktiv støjreduktion, og du kan heller ikke automatisk skifte mellem forskellige Bluetooth-enheder.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Jabra

Batteritiden er fremragende i Elite 3, der nemt holder til flere dages typisk brug, før du skal oplade etuiet via den medfølgende USB-C-ledning. Foto: Jabra

Dommen: Årets bedste billige

Har du først parret hovedtelefonen til din telefon, skal du manuelt finde den på fx din iPad og tilslutte den. Den såkaldte multipoint teknologi er nemlig ikke indbygget i denne model.

Der er heller ingen trådløs opladning eller automatisk pause, når du tager hovedtelefonen ud af ørerne.

Alligevel tør vi godt udnævne nyheden fra Jabra til at være årets bedste billige in-ear-hovedtelefon.

Hvis du vil have lidt flere funktioner - og stadig ikke flås - kan du i øvrigt overveje denne model fra Sennheiser, som vi forleden på samme måde roste for at give meget for pengene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold