Nyheder20. august 2014

Numse-Rasmus truer Facebook

Profil med billeder af hans døde mor lukket af Facebook
Af af
Nu har Facebook lukket hans gamle profil.
Nu har Facebook lukket hans gamle profil.
 Foto: René SchützeSingleliv-deltageren, Numse-Rasmus fra Aalborg har været særdeles aktiv på Facebook de seneste dage, hvor han har tigget penge, fordi han er helt på røven rent økonomisk.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus helt på røven

Det var lørdag, at den arbejdsløse tv-kendis blotlagde sin fattigdom på facebook og bad om penge til mad.

- Hej, jeg ved godt den her status vækker negativ og positiv holdninger eller ligende, men jeg er nødt til det. Alle ved jeg er arbejdsløs og søger jobs. Og desværre har jeg ingen penge til og leve for "mad" men har 100 kr.- tilbage. Min bank ville ikke hjælpe mig! Og har en far der er ramt af dement og ville ikke spørge ham da det går mod mit hjerte. Så derfor alle mine Facebook venner kan man undvære 40-50 kr.- i snit så jeg kan leve. Jeg har ikke brug for negativ tilstrømning eller noget. det er bare et håb om hjælp fra sine facebook venner. kram Rasmus Hvis i kan og ville hjælpe kan man gøre det via mobilpay på telefon xx xx xx xx (SE og HØR har udeladt nummeret), skrev Numse-Rasmus lørdag.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus til salg for 200 kroner

Ud over en masse negativ respons og færre positive kommentarer gav opfordringen til at give penge 514 kroner og skraldemad, skrev Ekstra Bladet tirsdag.

Men den profil, Numse-Rasmus brugte til at tigge fra, er nu blevet lukket af Facebook, og det har fået Aalborgenseren til at fare i flint på en ny profil, hvor han truer Facebook med pressen.

- Det her er sendt til facebook i håb om at få min gamle profil tilbage:
jeg går til pressen hvis jeg ikke for min profil tilbage, som er rasmus billing birnbaum, email r.barcelona@stofanet.dk jeg har billeder af min afdøde mor som døde af kræft som jeg vil have igen samt min far som også er meget syg pga. dement. nu siger jeg bare nogen må lette røven og hjælpe til med at få den igen, for har tilsendt dem mit billede id af mit kørekort som de kan se det er mig, og det er det de forlanger. og jeg har altid brugt min oprindelig ægte navn, rasmus billing birnbaum.. og jeg ser frem til den bliver åben og jeg ville ikke være til grin, og jeg har pressen der gerne ville dække historien hvis jeg ikke får den åben igen, da pressen ville skrapt ind på facebook med deres fremgangs måde over for deres facebook brugere, jeg har talt med 4 journalister her til aften, og TV2NEWS de ville gerne vide mere, og jeg forventer en svar og jeg skal have åben den profil!!!!!! kh rasmus billing Birnbaum, skriver Numse-Rasmus.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus er fri for kønssygdomme

Facebook har endnu ikke reageret på Numse-Rasmus' opråb, men han får dog enkelte sympatitilkendegivelser på sin nye profil.

- Rigtig godt du kæmper i mod. Så du kan få dine billeder tilbage igen. Pøj pøj, skriver Helle Hjortshøj Fogh.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen klistrer Numse-Rasmus ind

Numse-Rasmus deltog i TV3-programmet "Et ton Cash" i foråret i håbet om at en god placering og en flot pengepræmie kunne hjælpe på den trængte økonomi, men han røg ud af programmet som den første.

Sponsoreret indhold