Nyheder 22. juli 2014

Numse-Rasmus indspiller lummer sang

Driller kendis-kollegaerne med klamme strofer
foto: All OverBedst som sommerfreden og farvede drinks havde lagt sig over reality-land, pønser Numse-Rasmus nu på noget hidtil uhørt, som skal sætte gang i sine venner og kollegaer fra de danske realityprogrammer.

Rasmus Billing Birnbaum, kendt fra datingprogrammet "Singleliv", er nemlig gået i studiet for at indspille en ny sang, hvor han sviner andre realitystjerner til verbalt med en lummer undertone. Og der bliver ikke lagt fingre imellem!

LÆS OGSÅ: Se surprise-festen: Numse-Rasmus 40-års fødselsdag

SE og HØR har fået indblik i nogle af linjerne fra sangen:

"Mr Buttman tjekker ind på Paradise Hotel og smager på safterne."

"Dan Rachlin, din gamle jas, gå på pension."

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus til salg for 200 kroner

"Foxy, du er min cowgirl, rid på mig din tæve."

"Linse, skal du have malket dit yver, så er Mr Buttman klar."

"Gustav, du Mr Buttmans botox bitch."


Der bliver fiflet med de fede toner i Sean Delays (tv) studie i Aalborg, hvor Rasmus indspiller sin sang (foto: Peter Bredsgaard)

Selvom man skulle tro, at Numse-Rasmus, som i sangen går under navnet "Mr Buttman", er ude på at være ond og ubehøvlet overfor sine venner og kollegaer, er det faktisk det stik modsatte, Rasmus vil opnå med sangen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen klistrer Numse-Rasmus ind

- Sangen bliver en lummer anekdote, som er sjov og ikke ond. Teksten skal forstås som søde drillerier, og de fleste, jeg synger om, kender mig jo. Jeg er bare en spasmager, der vil lave lidt larm, siger Rasmus, som i virkeligheden er nervøs for at stå på en scene.

- Jeg er ikke scenevant eller kendt for at lave musik. Så når jeg skal rundt på klubber med sangen senere på året, bliver det som at hoppe ud fra et fly uden faldskærm, fortæller realityfyren.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Vil du med på date, Medina?

Numse-Rasmus' kække sang bliver ifølge produceren Sean Delay et elektro-baseret hit, hvor rapperen Zjakalen kommer til at stå for rap-delen af nummeret.

Sangen kan høres, når den er færdigindspillet i slutningen af august, hvor Rasmus forventer, at radiostationer og natklubber tager den til sig.

Sponsoreret indhold