Nyheder23. marts 2013

Numse-Rasmus: Vil du med på date, Medina?

Singlefyren har set sig lun på popprinsessen. Se hans invitation her
Numse-Rasmus vil gerne prøve et stykke med Medina ...
Numse-Rasmus vil gerne prøve et stykke med Medina ...
 Foto: SBS og All OverDet er også kommet Nordjyden for øre, at forholdet mellem Medina og hendes ni år yngre kæreste Christopher knager og brager. Derfor ser han nu sit snit til at invitere den labre sangerinde ud.

- Jeg elsker Medina og har gjort det længe. Hun har noget karisma. Når jeg lytter til hendes sange og tekster kan jeg virkelig godt lide hende. Hun er en fantastisk kvinde, lyder det fra reality-fyren, som inderligt håber, at Medina vil give ham en chance.

- Ellers kan man jo ikke vide, om der er kemi, siger han til seoghør.dk.

Numse-Rasmus: Fri for kønssygdomme

Medina falder ikke ligefrem ind under TV-singlens normale parametre for, hvad en lækker kvinde er. Han er notorisk berygtet for at foretrække sine damer godt polstret - specielt på bagperronen. Men nu har han besluttet sig for, at også slanke kvinder kan få en chance hos ham.

- Det har været store numser konstant, men nu har jeg været single i fem år, så nu er det slut med at være kræsen. Hvis en kvinde giver mig kærlighed og tryghed og får mig til at føle mig elsket, gør det måske ikke så meget, at hun ikke har en tolv tommers, siger han.

Numse-Rasmus: Kæmper for kræftramte

Skulle det lykkes for ham at vække Medinas interesse, har han allerede tænkt over, hvor en eventuel date kunne foregå.

- Måske en middag på Café Victor i København. Man kunne også finde en restaurant i Tivoli - eller tage ud på Bella Sky og kigge ud over hele byen, lyder det fra den altid optimistiske single.

Sponsoreret indhold