Nu viser Mille sin kærlighed til Mathias

Mille Funk og Mathias Käki.

Mille Funk og Mathias Käki.

(Foto: Claus Poulsen)

Siden 6. november 2016 har der ikke været et eneste billede af skuspilleren Mathias Käki på Mille Funks Instagram-profil.

Men det er der nu. Mille sendte nemlig i går en fødselsdagshilsen til sin nye kæreste på det sociale medie. 

- Ham her har fødselsdag i dag. Jeg er helt sikker på, at det er derfor, at solen har skinnet hele dagen, skriver Mille til et billede, hvor hun kysser Mathias på kinden.

Artiklen fortsætter efter billedet

Forleden kom det frem, at Mathias Käki og Mille Funk nu officielt var blevet kærester

- Ja, nu er vi kærester, og det er rigtig dejligt, at vi er nået dertil, fortalte Mille Funk til BILLED-BLADET. Samtidig fortalte hun, at det kun er en måned siden, at de begyndte at kalde hinanden for kærester. 

Også Mathias Käki bekræftede forholdet over for ugebladet

- Det er dejligt, og jeg er meget glad, lød det således fra Mathias.

Mille Funk og Mathias Käki dansede sammen i sidste års udgave af "Vild med dans". De nåede helt frem til afsnit ni af det populære danseprogram, før det var tid til at sige farvel til dansegulvet. 

På det tidspunkt var Mille dog afsat til anden side, men kort efter nytår kom det frem, at hun var blevet single

- Ja, det er korrekt, at Steffen og jeg, efter at have været kærester en del år, er blevet enige om at gå hver til sit. Vi har haft nogle skønne år sammen, men nu skal vi videre i hver vores retning, fortalte Mille Funk til BILLED-BLADET efter bruddet. 

I april kom det så frem, at Mille og Mathias var begyndt at date

– Det er rigtigt, at vi ses. Men vi skal nok være to om at sætte den titel på (kærester. red) og det kan jeg nok ikke gøre alene. Det skal man gøre sig lidt fortjent til, lød det forhåbningsfuldt fra Mathias Käki i april

Mille Funk var også ude og fortælle, hvordan de to var begyndt at date

– Vi har holdt kontakten og skrevet lidt sammen. Og så så vi hinanden til ”Vild med dansgensynsarrangement”. Efter det begyndte vi at snakke mere sammen, og så har vi først set hinanden som venner, og så fandt vi ud af, at vi måske også skulle prøve at date lidt. Vi tog det virkelig stille og roligt i starten. Man skal også lige finde hinanden, efter vi var sammen så intenst (i ”Vild med dans”, red.), sagde dansebaben til SE og HØR, da nyheden om, at hun datede Mathias kom frem

Du kan se flere billeder af Mathias og Mille i galleriet herunder

Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk på dansegulvet i vild med dans 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close