Nyheder 5. maj 2017

Mille Funk og Mathias Käki: Sådan begyndte de at date

Overgangen fra et venskab til noget mere har været glidende for dansebaben Mille Funk og skuespilleren Mathias Käki.
(Foto: Claus Poulsen)

Man fik næsten sommerfugle i maven bare af at kigge på Mathias Käki og Mille Funks elektriske kemi i ”Vild med dans” sidste år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dengang var den 22-årige skuespiller og 25-årige danser dog kun dansepartnere og gode venner, men nu er der mere end bare venskabelig hygge mellem det unge dansepar.

– Vi dater, men vi er ikke kommet til det punkt, hvor vi kalder os kærester. Vi skal lige lære hinanden ordentligt at kende, men det er noget tid siden, at vi begyndte at date, fortæller Mille Funk til SE og HØR.

Og overgangen fra et venskab med Mathias Käki til noget mere har været glidende.

– Vi har holdt kontakten og skrevet lidt sammen. Og så så vi hinanden til ”Vild med dansgensynsarrangement”. Efter det begyndte vi at snakke mere sammen, og så har vi først set hinanden som venner, og så fandt vi ud af, at vi måske også skulle prøve at date lidt, fortæller yndige Mille Funk og fortsætter:

- Vi tog det virkelig stille og roligt i starten. Man skal også lige finde hinanden, efter vi var sammen så intenst (i ”Vild med dans”, red.), siger dansebaben.

Den labre danser vil nu gerne se, hvad der sker i fremtiden med Mathias Käki, der i øjeblikket filmer politidramaet "Norskov".

– Vi er jo godt klar over, at mange har gættet på, at vi ville blive kærester, og tiden vil vise, om de får ret, og hvorfor ikke give det en chance, nu hvor min status er ændret? siger Mille Funk.

Læs hele historien om Mathias Käki og Mille Funk i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold