Nyheder13. maj 2017

Efter alvorlig sygdom: Nu vejer Johannes Møllehave kun 60 kilo

Kinderne er svundet ind, og der er ikke længere noget sul på kroppen hos forfatteren Johannes Møllehave, der tidligere i år faldt i sit hjem og efterfølgende tilbragte en længere periode på hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/moellehave_.jpg
 (Foto: All Over)

Johannes Møllehaves 2017 har indtil videre ikke været en dans på roser.

I starten af året faldt han nemlig og slog hovedet, og han måtte efterfølgende tilbringe mange uger på hospitalet. Sidenhen blev han flyttet på plejehjem, hvor han stadig bor i dag.

Og den svære sygdomsperiode har sat sine spor hos forfatteren, det skriver BT i dag.

Forfatteren er helt nede og veje omkring 60 kilo.

Heldigvis er han selv ved at være ovenpå igen.

- Jeg har det meget, meget fint. Det har jeg bestemt, fortæller Johannes Møllehave i sit første interview siden sin hospitalsindlæggelse.

Selvom Johannes Møllehave har været en svær sygdomsperiode igennem, så ser han dog stadig lyst på tingene. Det kunne nemlig have været meget værre.

- Tænk dig, hvis jeg var blevet ramt af stumhed. Det ville være vanskeligt for mig at leve med. Det værste for mig ville være at få afasi, at man ikke kan tale. Og at man ikke er i stand til at huske, hvad man lavede i går. Man kan godt sige, at det ville være værre end døden for mig, for jeg lever jo af at tale, fortæller Johannes Møllehave i interviewet med BT.

Johannes Møllehave fyldte 80 år tilbage i januar, men hospitalsindlæggelsen gjorde, at fejringen blev udskudt flere gange. Nu ser det dog ud til, at en fødselsdagsfest endelig bliver til noget.

- Nu bliver det i august, at vi holder den. Der kommer i hvert fald 70-80 mennesker. Det bliver en flot dag, fortæller Johannes Møllehave.

Sponsoreret indhold