Nyheder14. september 2016

Nu er det helt slut! Emma stopper i "Årgang 0"

Emma har holdt pause fra "Årgang 0", men nu er pausen blevet endegyldig
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/565/8963/original-102619-flemmingjeppesen.jpg
 (Foto: Flemming Jeppesen)

Allerede i 2015 meldte Emma fra Tarm og resten familien ud, at de tog en pause fra TV 2-programmet "Årgang 0".

Derfor har seerne måtte undvære den gæve pige fra Vestjylland, men mange havde nok sat næsen op efter, at de igen fik lov til at kigge indenfor hos Lene, Poul-Erik, Simon Mikkel og ikke mindst Emma.

I begyndelsen var pausen nemlig kun midlertidig.

Men nu har familien desværre valgt at trække stikket helt.

- Emma vil gerne være en helt almindelig teenager og ikke "Emma fra tv". Det har ikke været nogen nem beslutning, for hun haft mange gode oplevelser med serien. Men efter lang tids overvejelse er vi i fællesskab blevet enige om, at det er det rigtige for hele familien at stoppe nu, siger Poul-Erik til TV 2.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at følge Emma og hendes familie igennem så mange år, og vi er meget taknemmelige for, at vi har fået lov til at leve med i familiens liv. Vi respekterer naturligvis beslutningen, selv om vi kommer til at savne dem helt vildt, lyder det fra Mette Heiberg, der er redaktør på TV 2.

Når "Årgang 0" vender tilbage i 2017, er det derfor kun to fra det oprindelige startcast, der stadig er en del af programmet. Rachel fra Aabenraa og Stephanie fra Slagelse har seerne fulgt gennem tykt og tyndt siden 1999, mens Christian fra Aarhus tog Mathildes plads i 2007.

Se masser af fotos fra "Årgang 0":

’Årgang 0’-Emmas familie: Derfor stopper vi

Sponsoreret indhold