Nyheder13. oktober 2017

Nu raser "Landmand"-Louise mod Danni: - Jeg er ikke klistret

Louise fra ”Landmand søger kærlighed” er bestemt ikke tilfreds med de udtalelser, som hendes landmand Danni er kommet med i ugens løb. Danni har blandt andet sagt, at Louise var klistret – og så synes hun også, at det var virkelig akavet, da Danni skulle invitere hende på romantisk weekendtur
https://imgix.seoghoer.dk/dannis_piger.jpg
 (Foto: TV 2)

Der var i den grad drama i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed”. Efter en våd aften hos landmanden Danni var det tid til, at han skulle vælge hvilken pige, han ville have med på romantisk weekend.

Og selv om det var tydeligt, at Danni ville vælge Pernille, nåede han aldrig så langt. For Pernille trak sig i sidste øjeblik – så det i stedet var Louise, han skulle invitere på tur.

Og det var akavet, fortæller Louise i et interview med Realityportalen.dk:

- Jeg synes, at der var super akavet stemning. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det var som om, at det varede en time, før Danni inviterede mig med på den romantiske weekend. Virkelig akavet, forklarer Louise til Realityportalen.dk og tilføjer, at hun med egne ord ”nøje overvejede”, om hun overhoved skulle sige ja til at tage med på turen.

Louise kom dog frem til, at hun intet havde at miste og sagde derfor ja.

Louise er dog ikke i tvivl om, at Danni ville have valgt Pernille – som oveni var hendes bedste veninde – hvis Pernille ikke havde trukket sig.

Han kiggede mere på Pernille og pjattede mere med hende og har også fortalt, at han mere så Louise ”som en ven” – og så har han også kaldt hende for klistret.

De mange udtalelser har gjort indtryk på Louise:

- Jeg har på ingen måde været klistret overfor Danni. Da jeg lavede kagen til ham, var det bare, fordi jeg syntes, han var sød, og så var det da oplagt at hentyde til et kys. Det kan jeg ikke se, at der er noget galt i. Det har i hvert fald ikke noget med at være klistret at gøre. Så jeg ved ikke, hvorfor han siger, at jeg virker sådan. Jeg er normalt ikke en klistret person. Danni syntes nok bare, at det virkede til, at jeg havde flere følelser for ham end omvendt. Jeg synes dog ikke selv, at jeg havde så mange følelser for ham. Jeg syntes da bare, at han var sød, fortæller Louise til Realityportalen.dk.

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Danni har tidligere fortalt, at han mener, at Pernille trak sig for at redde venskabet med Louise. Louise havde nemlig før givet udtryk for, at hun ville havde det stramt, hvis Danni og Pernille endte med at blive kærester.

Den teori afviser Pernille dog selv. Hun fastholder over for TV 2, at hun trak sig, fordi hun ikke havde følelser for den rødhårede landmand:

- Der er mange, der tror, at jeg vælger at trække mig på grund af Louise. Men jeg vælger altså ikke at trække mig, fordi jeg tror, hun vil blive sur eller sådan, siger Pernille til TV 2 og tilføjer:

- Jeg havde ikke følelserne for Danni, men jeg havde fået færten af, at han havde et godt øje til mig, og det ville være synd at lege med hans følelser, siger Pernille videre.

Danni respekterede Pernilles valg, men har tidligere fortalt til SE og HØR, at det ærgrer ham, at han ikke kom på romantisk weekendtur med Pernille. For det var klart hende, han ville have inviteret med.

- Pernille havde en god humor, og vi klingede godt sammen, og vi havde samme mening om mange ting. Det havde jeg også med Louise, men måske ikke i samme grad. Jeg så hende mere som en veninde. Det er svært at sige, om jeg på det tidspunkt så noget kærestepotentiale i Louise, for jeg ville jo helst have haft Pernille med på romantisk weekendtur. Det var hende, jeg var mest interesseret i, har Danni tidligere fortalt til SE og HØR.

I stedet blev det altså Louise, som han i næste uge tager på romantisk weekendtur med.

Sponsoreret indhold