Nyheder10. maj 2016

Nu må Bendtner køre igen: Pas på i trafikken

Tre år er gået, siden Nicklas Bendtner blev frakendt køreretten efter en våd tur mod færdselsretningen i indre København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicklas_bendtner_dec2011_dm02.jpg
 All Over

Tre års frakendelse af føreretten i Danmark og en bøde på 842.000 kroner plus sagens omkostninger og 800 kroner til blodprøven var udfaldet af retssagen mod Nicklas Bendtner i marts 2013.

Nu er der så gået tre gange 365 dage, hvilket betyder, at fodboldspilleren igen må sætte sig bag rattet, når han besøger sit hjemland. Hvis han altså har generhvervet kortet.

Og timingen kunne ikke være bedre for den 28-årige fyr, der for nylig brød med kæresten Julie Zangenberg.
14 måneder før kontrakten udløb med hans klub Wolfsburg, blev Bendtner nemlig fritstillet. I øjeblikket har angriberen derfor intet job, så mon ikke han bruger en del af sin tid på dansk jord, hvor han nu igen kan komme hurtigt fra A til B uden at skulle søge efter en chauffør.

Dommen for spritkørsel i 2013 er bestemt ikke første gang, Bendtner har været uheldig. Hans fortid med hestekræfter og store motorer er og bliver en broget affære, hvilket SE og HØR her dykker ned i.

2016
I Wolfsburg kører alle spillerne i Volkswagen, som her på billedet, da firmaet er storsponsor. Men Bendtner kunne alligevel ikke dy sig for ved en anden lejlighed at lægge et foto ud på Instagram, hvor han er på vej ind i en Mercedes. I dag er Bendtner fritstillet fra sin tidligere arbejdsplads i Tyskland.

2009
Der var ikke meget bil tilbage, efter at Bendtner kørte galt i sin Aston Martin, da han var på vej til træning i England.
Den dengang 21-årige fyr slap uden skrammer og havde angiveligt nået en fart på 160 km i timen.

2013
– Jeg er utrolig ked af min handling. Det er den værste dag i mit liv, og jeg må videre herfra, sagde Bendtner, da retten havde afsagt dom i 2013. Han blev frakendt sit kørekort i tre år for at have kørt med en promille på 1,75, hvilket er tre gange over grænsen.

I tre år har skandalekongen ikke kunnet blære sig på de danske landeveje, fordi han kørte spritkørsel.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Nicklas, om han har været oppe til den kontrollerende køreprøve.

Sponsoreret indhold