Nyheder 5. april 2016

Se alle billederne: Så glade var Bendtner og Zangenberg

Efter over fire års forhold er Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner gået hver til sit

Så glade var Zangenberg og Bendtner

Utallige gange har Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg optrådt på den røde løber gennem deres årelange forhold. Men med afsløringen af, at parret er gået hver til sit, bliver det nok også et farvel til at se fodboldspilleren og skuespilleren arm i arm til filmpremiere og modeuge.

Parret har aldrig været bange for at vise deres kærlighed frem for offentligheden. På Instagram har både Julie og Nicklas ofte uploadet fotos, hvor de ligger i sengen hånd i hånd eller spiser romantiske middage.

Så sent som i februar skrev Julie et langt indlæg på sin blog om deres Valentines dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- PROBLEMET denne Valentines var bare, at jeg var tæt på at ødelægge Nicklas’ forsøg på romantik. Jeg havde arbejdet mange mange dage i træk og været i lufthavne 5 gange den uge. Landede i Tyskland(hvor vi bor) sent aftenen før Valentines. Vi bor på hotel i Wolfsburg pt. pga af vandskade. På selve Valentines, skulle Nicklas som altid til morgentræning. Han ved jeg ELSKER pandekager til morgenmad, så mens han skulle til træning, havde han fået hotellet til at lave en fantasi-morgenmad med forskellige typer pandekager, lækre frugter, forskellige toppings, blomster, grøn the, friskpresset juice og min yndlings kaffe til mig. Han havde bestilt det til kl 10, men da roomservice kom til vores værelse, fandt de mig BEDØVET af træthed og måtte gå igen. Jeg vågnede – intetanende om den søde overraskelse, gik ned og spiste frokost, og da Nicklas kom hjem og smilende spurgte hvordan min morgen havde været, fandt han ud af, hvad der var sket. IIiiiiih jeg følte mig som en (træt) idiot. Men så sødt af ham. Heldigvis havde vi andre Valentines aktiviteter.

Så glade var Zangenberg og Bendtner

Sponsoreret indhold