Nyheder 23. januar 2018

Single? Nu kan du tilmelde dig ”Gift ved første blik”

Er du single, og har du mod en oplevelse for livet – og måske endda finde den eneste ene? Ja, så søger DR1 lige nu deltagere til en ny sæson af ”Gift ved første blik”
(Foto: DR/Jakob Mydtskov)

Er du kørt surt i singlelivet? Har du lyst til at prøve en hel ny måde at date på? Og tør du ikke mindst lade dig gifte ved første blik?

Ja, så skal du i gang med at sende en ansøgning! DR søger nemlig lige nu nye deltagere til en ny sæson af ”Gift ved første blik”, og optagelserne – og brylluppet – skal dermed finde sted i foråret.

Det skriver DR på sin hjemmeside.

For at kunne blive gift ved første blik, skal du være mellem 25-60 år og bosat herhjemme – og så skal du selvfølgelig være klar til et seriøst forhold, lyder opfordringen fra DRs ”bryllups-team”.

- Du er ærlig, åben og reflekterende og har lyst til at udvikle dig som menneske. Du har mod på at lade en gruppe upartiske eksperter tage stilling til, hvad der vil være en god fremtidig partner for dig. Det er vigtigt, at du er klar til at være helt ærlig og har mod på at lukke et andet menneske ind i dit liv uden forbehold, lyder det videre på DRs hjemmeside.

Har du mod på mere – og måske endda møde den eneste ene – skal du sende dit navn, billede og telefonnummer samt skrive lidt om dig selv til gift@snowmantv.dk.

Læs mere om tilmeldingen her.

Selv om DR har ladet flere håbefulde singler blive gift ved første blik, er det dog de færreste par, der er forblevet sammen.

Line og Michael, der medvirkede i programmet i 2015, er stadig gift i dag, de bor i New York, og så blev de for nylig forældre til den første danske ”Gift ved første blik”-baby.

Randi og Niels, der også medvirkede i 2015-udgaven, er også stadig sammen den dag i dag.

Sponsoreret indhold