Nyheder27. juli 2017

Ottesen kaldte det held: Nu har Blume smadret hendes rekord

Svømmeveteranen sagde, OL-guldet skyldtes begynderheld. Nu har Pernille Blume understreget succesen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ottoblume.jpg
 Foto: All Over

Det kridhvide smil og det meget overraskede ansigtsudtryk gik verden rundt, da Pernille Blume vandt en imponerende guldmedajle i 50 meter fri ved OL sidste sommer.

Ingen havde spået svømmebaben så stor succes for ud for legene.

Hendes kollega Jeanette Ottesen udtalte sig da også bagefter om, at heldet var på Blumes side, da hun padlede rundt i bassinet.

- Pernille Blumes svømmeår har været meget heldigt. Superflot, men superheldigt. Der er andre mennesker, der inspirer mig mere end hende. Andre, der har præsteret godt i flere år. Det er sværere at golde sig på toppen i en hel karriere end at stille sig op og være underdog og så vinde et løb, sagde hun til BT.

Nu har Blume imidlertid cementeret, at hun ikke længere er underdog.

Ved det indledende heat til VM i Budapest har hun her torsdag formiddag netop sat ny dansk rekord i 100 meter fri med en tid på imponerende 53,13 sekunder.

Den tidligere rekordindehaver er svømmekollegaen Jeanette Ottesen, som i 2009 svømmede samme distance i tiden 53,41 sekunder. Det skriver Ritzau.

Jeanette Ottesen er ikke med til VM i år, da hun har indstillet karrieren på ubestemt tid, mens hun venter hendes og kærestens første barn.

Ottesen blev gift med sin svømmekollega Marco Loughran forleden ved et surprise-bryllup.

Er du også betaget af Pernille Blumes dejlige smil, så klik dig igennem galleriet herunder:

Pernille Blume 30102016

Sponsoreret indhold