Nu går Janus Friis efter Auras advokat

Auro Dione og Janus Friis i København 2012. Nu taler de kun sammen via advokater.

Auro Dione og Janus Friis i København 2012. Nu taler de kun sammen via advokater.

Foto: Mikael Rieck

Det er efterhånden svært at holde styr på alle de retssager, der kører mellem Janus Friis og ekskæresten Aura Dione. Indtil videre drejer det sig om to retssager i USA og intet mindre end fem i Danmark – og nu er der én til på vej.

Janus Friis mener, at Auras advokat Bjarke Vejby, har overtrådt en tavshedserklæring, som Aura har skrevet under på. Det afviser Vejby.

- Janus Friis har stævnet mig personligt. Han har den opfattelse, at jeg har overtrådt den tavshedserklæring, som han mener, at Aura har underskrevet, siger Bjarke Vejby til Ekstra Bladet

- Jeg har ikke skrevet under på noget som helst. Desuden har jeg aldrig talt om Janus Friis. Jeg har talt om hans sager.

Som om den komplicerede sag ikke var nok, har Bjarke Vejby selv hyret en advokat, der skal forsvare ham mod stævningen fra Skype-milliardærens advokater.

Iværksætteren mener, at sangerinden har underskrevet et dokument om, at hun ikke må sige noget om ham til nogen. Aura derimod mener ikke, hun har brudt nogen tavshedserklæring.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close