Efter omdiskuteret tøjvalg: Nu forklarer X Factor-stjernerne deres stil

Store sløjfer i håret, en masse fletninger og farverigt tøj. 

Når X factor fredag efter fredag løber over skærmen, er programmets vært, Sofie Linde, og den kvindelige dommer, Mette Lindberg, ikke kendt for at holde sig tilbage, når det gælder spektakulære og opsigtsvækkende outfits. 

Det kan ind imellem få seerne til at fokusere mere på de to kvinders tøjvalg, end på selve sangkonkurrencen, og derfor har SE og HØR selvfølgelig taget en snak med de to X Factor-stjerner om deres stil. 

- Vi prøver jo ikke at lave komik eller uuh et eller andet. Vi prøver at være kreative med, hvordan vi ser ud. Vi laver et kæmpe TV-show, og vi vil gerne inspirere, siger Mette Lindberg. 

Hun bakkes op af Sofie Linde, der forklarer, at stilen altså bare afspejler de to kvinder personligheder. 

- Vi ser ud, som vi er. Jeg er en sindssygt farverig person, det er Mette også. Og jeg kan ikke lide at ligne alle andre, siger hun. 

I fredags så vi blandt andet den smukke X Factor-vært i et blåt og pink sæt, som hendes bekendte havde lavet til hende. Hertil havde hun fået to blå og to pink stjerne i håret. 

I samme omgang havde Mette Lindberg valgt et grønt outfit, hvor håret var flette sammen med noget grønt stof. 

Og de to kvinder elsker også hinanden stil. Faktisk frygter de nogle gange, at de har valgt at gå i helt samme retning. 

- Sofie møder lidt før mig, så det er altid spændende at se, hvad Sofie har på. Og om vi har valgt det samme outfit. Det er sket før, at vi møder op til en fest, og har nærmest det samme tøj på, griner Mette Lindberg. 

I aften er det blevet tid til semifinalen i X Factor, hvor de fire tilbageværende deltagere altså skal kæmpe om en plads om finalen. 

Hvad de to X Factor-kvinder har på i aften, vil de ikke afsløre, så det må tiden vise. 

Stjæl Sofie og Mettes farverige stil med tøj fra Nelly, og få det ekstra billigt med en rabatkode her!

Du kan se med på DR1 fra klokken 20:00, ligesom du selvfølgelig kan få de seneste nyheder fra programmet på Sh.dk 

I galleriet herunder kan du se flere billeder af X Factor-dommeren Mette Lindberg, der i aften kæmper for at få sin sidste gruppe, VKation, med i finalen:

Skønne fotos af "X Factor"-dommeren Mette Lindberg

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close