Overraskende nyt i Bendtner-sag: Nu er taxachauffør selv sigtet

Foto: Aller Media

 
 
Nu er offeret, der pådrog sig brud på kæben som følge af overfaldet, selv blevet sigtet i sagen. 
 
 
Det bekræfter advokat Mette Grith Stage over for Ekstra Bladet.
 
- Jeg kan bekræfte, at han har bedt om, at jeg repræsenterer ham som forsvarer i sagen, siger hun.
 
Politiet har ifølge et andet medie - B.T. - taget sagen op af egen fri vilje og har sigtet chaufføren for en fysisk forulempelse af fodboldspilleren.
 
Episoden fandt sted forrige weekend, da Nicklas Bendtner og hans modelkæreste Philine Roepstorff satte sig ind i en Dantaxa på vej hjem efter en våd tur i byen.
Turen endte ganske brat, da Nicklas Bendtner endte med at brække kæben på taxachaufføren. De nærmere omstændigheder er stadig ikke helt på plads. 
 
 
I et længere opslag på sin Instagram-profil skrev Philine Roepstorff:
 
- Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren.
 
- Det får ham (chaufføren, red.) til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt, skriver Philine. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren.
 
- Det får ham (chaufføren, red.) til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt, skriver Philine.
 
 
I DanTaxis optik var det Rosenborg-angriberen, der var den aggressive part i hændelsesforløbet.
 
- Vognmanden har overgivet alt materiale til politiet - heriblandt videomateriale fra taxaen. Det, jeg har fået oplyst, er, at det materiale ikke stemmer overens med det forløb, hun beskriver, har Rasmus Krochin fra DanTaxa tidligere udtalt til Ekstra Bladet.
 
Københavns Politi har alene bekræftet, at der indløb en anmeldelse om vold mod en hyrevognschauffør i København klokken 02.41 natten til søndag i forrige weekend.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close