Nyheder 29. august 2018

Var med i ”Løvens Hule”: Nu er de solgt for 130 millioner

To iværksættere, der deltog i ”Løvens Hule” tilbage i 2015, har netop solgt deres selskab til den nette sum af 130 millioner kroner
(Foto: DR)

Både små og store iværksætter-fisk har gennem årene deltaget i DR1-programmet ”Løvens Hule”, hvor de har forsøgt at overtale løverne til at investere i deres drømme.

Ikke alle er gået derfra med penge i hånden. Men det gjorde de to iværksættere Jesper Hvejsel og Mikkel Salling, da de deltog i programmet i 2015.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her formåede de at få Christian Stadil, Tommy Ahlers og Jesper Buch til et investere i alt tre millioner kroner i deres firma Firtal Group.

Firtal Group ejer og driver blandt andet hjemmesiden Helsebixen.dk.

Nu har de så nået endnu en milepæl i deres forretningseventyr. De har nemlig haft held med at få solgt deres selskab til Matas for den nette sum af 130 millioner kroner.

Det skriver Matas ifølge Ekstra Bladet i en fondsbørsmeddelelse.

- Lige fra vores allerførste møde med Firtal Groups stiftere har vi haft en fælles vision om at skabe en ny aktør inden for sundhed og velvære med et netværk af digitalt fødte brands rettet mod skarpt definerede målgrupper.

- Sammen kan Firtal Group og Matas realisere denne vision hurtigere og med større gennemslagskraft end hver for sig, skriver administrerende direktør i Matas Gregers Wedell-Wedellsborg ifølge Ekstra Bladet i fondsbørsmeddelelsen.

Firtal Group får 110 millioner kroner kontant, mens de resterende 20 millioner kroner betales i form af Matas-aktier.

”Løvens Hule” vender tilbage til DR – denne gang dog uden Tommy Ahlers, der er gået ind i politik.

Sponsoreret indhold