Nyheder 1. juli 2016

Nu er Alex flyttet: Her er hendes nye luksushjem

Alexandra har fundet et nyt hjem til sig selv og sønnerne - og er nu flyttet fra villaen, hvor hun boede med Martin Jørgensen
Foto: Kaspar Wenstrup)
  I sidste uge blev der slidt og slæbt på Svanemøllevej på Østerbro i København.    Et velvoksent hold flyttemænd asede og masede - og læssede flere store lastbiler med grevinde Alexandras og hendes sønner Nikolai og Felix’ ejendele.    Og kørte derpå hele molevitten til den decimerede families nye adresse.  
  SE og HØR kan afsløre, at den 51-årige fraskilte prinsemor har lejet sig ind i en 301 kvm. stor herskabslejlighed på tredje sal i en mondæn ejendom i Store Kongensgade i hjertet af København.   Således har grevinden fået opfyldt sit ønske om at starte på en frisk i et nyt hjem i hovedstaden efter sit barske brud med Martin Jørgensen sidste efterår.    – På grund af min skilsmisse har jeg valgt at begynde et nyt kapitel i mine sønners og mit liv. Prinserne og jeg søger naturligt nok en ny begyndelse i nye omgivelser. Vi har haft mange dejlige år i vores hjem på Svanemøllevej, og nu er tiden kommet til det næste kapitel, hvor vores liv indeholder nye aktiviteter, og vi har mod på nye udfordringer. En ny tid begynder, og vi ser frem til det, lød det tidligere på året fra grevinden.    
  40.000 kroner i husleje Eksprinsessens nye hjem, der er ejet af den stenrige forretningsmand, Michael Goldschmidt, har plads nok.   Herligheden rummer hele syv værelser og huslejen på en tilsvarende lejlighed i samme område ligger på ca. 40.000 kroner om måneden eksklusiv forbrug.   Det skulle dog ikke blive et problem for Alex at skrabe den fyrstelige leje sammen hver måned. Foruden hendes apanage på 2,3 millioner kroner i år, kunne Alex også stikke 23 millioner kroner i lommen, da hun solgte sit hus, som hun for 11 år siden fik kvit og frit af prins Joachim efter deres skilsmisse.      
(Foto: Mikael Rieck)
Alexandra får ikke svært ved at fylde de syv værelser i sin nye herskabslejlighed op. I sidste uge blev møbler, kasser og kufferter pakket ud og slæbt op på tredje sal.  Grevinden får 55 kvm og et værelse mindre i sit nye hjem, end hun havde i villaen på Svanemøllevej, som familien netop har forladt. (Foto: Mikael Rieck)       
(Foto: Mikael Rieck)
Grevinden har byttet sin Østerbro-villa ud med en 301 kvm. stor herskabslejlighed i Store Kongensgade i indre København. (Foto: Mikael Rieck)  

Sponsoreret indhold