Nyheder 15. maj 2016

Alexandra om skilsmissen: Jeg kunne ikke stole på Martin

Grevinde Alexandra er helt færdig med at have følelser for eksmanden Martin Jørgensen
(Foto: Mikael Rieck)

En skilsmisse er en hård omgang. Det var det også for grevinde Alexandra, der sidste år gik fra Martin Jørgensen, som hun havde været gift med i syv år. Nyheden kom i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgik, at grevinden ikke længere havde samme værdier som reklamefotografen. I dagens udgave af BT fortæller Alexandra, at hun ikke længere kunne stole på Martin.

- Faktisk er jeg et godtroende menneske. Jeg stoler på, at når ting bliver sagt, er det sandt. Men når andet er bevist, er der ikke andet at gøre end at rydde op, komme videre og ikke lave de ting i sit liv, man ikke kan associere sig med, siger grevinde Alexandra i interviewet med BT.

SE og HØR kunne tidligere fortælle om Martin Jørgensens gæld og spritkørsel. Og han skal ikke regne med hjælp fra sin folkekære ekskone.

- De problemer, man selv har skabt, må man selv ordne og tage ansvar for. Heldigvis har jeg ikke noget med manden at gøre, siger Alexandra.

Andre steder i interviewet fortæller hun, at hverken hun eller hendes to sønner, prins Nikolai og prins Felix har nogen som helst kontakt med Martin Jørgensen.

Martin Jørgensen siger til BT, at han ikke kan genkende Alexandras udlægning af deres ægteskab.

Sponsoreret indhold