Nyheder13. januar 2018

Nu bryder Irina tavsheden

- Mortens misbrug har stået på siden Allessias fødsel, siger Irina
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina-olsen-13012018.jpg
 Foto: Aller Media

Irina 'The Diva' Olsen kommenterer nu for første gang bruddet fra kæresten, diskjockey Morten 'Faustix' Brangstrup Olsen.

Sent fredag eftermiddag fortalte han i et opslag på Facebook, at parret, der ikke er gift, er blevet separeret, og at bruddet skyldes hans tiltagende alkoholmisbrug.

- Min familie og jeg har besluttet os for at gå offentligt ud med et ømt emne. Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug der har endt i at jeg har forsømt ikke kun mig selv men også min familie. Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse! Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid der skal opbygges igen men er sikker på at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie, skriver Morten Brangstrup Olsen.

Irina bekræfter

Og nu bekræfter Irina, at de er gået fra hinanden.

- Jeg vil gerne bekræfte her, at Morten og jeg ikke længere er kærester. Som Morten selv er gået ud med offentligt, så har vores familie kæmpet med hans misbrug siden Allessia blev født. I kan forestille jer, at det har været hårdt og ulideligt sommetider, men jeg gjorde alt for at holde det hemmeligt. For hver gang håbede jeg, at NU blev det bedre, skriver Irina på Instagram.

- Desværre har det drænet mig at elske en misbruger og jeg så ingen anden udvej længere. Jeg håber INDERLIGT, at Morten kommer ud på den anden side efter han har fået hjælp og at han kan være den gode far og person, som vi holder af. Allessia er vores prioritet, og vi kan sagtens sammen og er et team, når det gælder hende, fortsætter hun.

- Han ved at jeg bakker ham op i alt. Selvom jeg til tider har hadet ham, for hvad han gjorde ved vores familie, så har jeg lært meget om at være pårørende til en misbruger og alt er ikke sort og hvidt. De er ikke dårlige mennesker, men kæmper en indre kamp. Jeg har den dybeste sympati med jer, der har stået i lignende situation eller har haft det tæt på. Jeg tager en dag ad gangen...,slutter Irina opslaget, der på 45 minutter har fået næsten 150 sympatitilkendegivelser.

Irina og Morten har været sammen siden 2014. Sammen har de datteren Allessia, der blev født den 23. marts 2015.

Det er dog ikke første gang, at de to går fra hinanden. Tilbage i 2016 var der også et brud mellem de to. Men dengang fandt de sammen igen efter en fælles sommerferie med datteren i Bulgarien. Se Irinas bekræftelse på bruddet herunder:
Se Morten Brangstrup Olsens opslag herunder:
Galleri med irina Olsen:

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold